Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Piwo konkursowe na IIIWWP - Konkrety
Collapse
X
-
-
-
Swojego piwka jeszcze nie próbowałem, ale liczę,że jakiś specjalny kwas nie wyjdzie.
Oczywiście potwierdzam chęć uczestnictwa w końkursie bez stawiennictwa osobistego.
Piwo dolnej fermentacji.
PS.Sorki za małe zamieszanie w "innym temacie", ale nie zauważyłem, że trzeba dodatkowo potwierdzać w słuszniejszym temacie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika endrio
PS.Sorki za małe zamieszanie w "innym temacie", ale nie zauważyłem, że trzeba dodatkowo potwierdzać w słuszniejszym temacie
Comment
-
-
UWAGA UWAGA!
Można już wysyłać do mnie piwo konkursowe. Proszę o wysyłkę najpóźniej do końca kwietnia, żeby piwko się odpowiednio odstało! Piwka Ahumby już się u mnie leżakują
Adres na PW.
Wymagania: 3 butelki 0,5 l - jeśli ktoś butelkował tylko w bączki - 5 butelek.
Jak ktoś przyśle więcej potraktuję nadwyżkę jako premię dla organizatora
W załączeniu proszę o opis:
- jakie drożdże (szczep)
- data warzenia
- nick oraz imię i nazwisko wytwórcy wraz z adresem (nagrody!!!)
Comment
-
-
Do listy konkursowiczów dopisuję równiez kolegę Podlasiaka, tylko czekam na info, do której końkurencji się zgłasza - dolnej, czy górnej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaProszę o wysyłkę najpóźniej do końca kwietnia, żeby piwko się odpowiednio odstało!
DOLNE:
1. Mapajak
2. Art&Maggyk
3. Piwochłon
4. Anteks
5. Marusia
GÓRNE:
1. Ahumba
2. Marcin_wc
3. Art&Maggyk
4. Marusia
5. Piwochłon
6. Podlasiak
Endrio coś nie dosłał. Albo jak zwykle sklerozę sklerozę mam
Rzuff jak sobie wyobraża wystawienie w konkursie piwa, zbełtane będzie?
Reszta ludzi jest z Wroc, postaram się załatwić w Madnessie, żeby można było piwka zawieźć tam dzień wcześniej, będziemy się jeszcze musieli ugadać na odbiór (Joelka, KNBIOŚ, Mjp, Jerzy)
Comment
-
-
Moje piwo na konkurs jest nieudane - rezygnuję z wystawienia go.
Mógłbym ewentualnie wystawić to, które (po modyfikacjach) stało się wzorem dla wszystkich... ale tego nie zrobię.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaEndrio coś nie dosłał. Albo jak zwykle sklerozę sklerozę mam
Niestety wysłałem co dopiero, choć powinno już dotrzeć do Wrocławia.
Resztę wyjaśniam na PW, jak będzie zobaczymy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcTo można gdzieś obstawiać wyniki konkursu?
Gdyby ktos tutaj, na forum (np. Marudka), uruchomił takie zakłady... kto wie, byc może też bym obstawił. Trochę chyba jednak za mało czasu na rozkręcenie tego pomysłu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BGdyby ktos tutaj, na forum (np. Marudka), uruchomił takie zakłady... kto wie, byc może też bym obstawił. Trochę chyba jednak za mało czasu na rozkręcenie tego pomysłu...
Tak na poważnie, to pozaforumowe obstawianie(np. piwem) jest ciekawym pomysłem na przyszłe warsztaty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcTak na poważnie, to pozaforumowe obstawianie(np. piwem) jest ciekawym pomysłem na przyszłe warsztaty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BMoże byś tak Endrio przesłał jakąś próbkę do Pszowa? Bo jak na razie obstawiłem na Ciebie w ciemno. Przydałoby się co nieco rozjaśnić... Tym bardziej, że rywale są mocni.
Jeżeli postawiłeś na mnie jakieś kwasiżury( choć sądzę, że takich nie masz) to ok. , inaczej wycofuj się póki czas, czymprędzej- uwierz mi na słowo, bo po rozjasnieniu może być za późno
W tak doborowym towarzystwie wystąpić to dla mnie zaszczyt-poważnie-
( po cichu liczę na miejsce w pierwszej 6 dolnej ferm. )
Comment
-
-
DOLNE:
1. Mapajak
2. Art&Maggyk
3. Piwochłon
4. Anteks
5. Marusia
6. Endrio
7. KNBIOŚ
8. Joelka
9. RZUFF
GÓRNE:
1. Ahumba
2. Marcin_wc
3. Art&Maggyk
4. Marusia
5. Piwochłon
6. Podlasiak
7. KNBIOŚ
8. Joelka
9. RZUFF
10. Mjp
To chyba lista finalna.
Osoby, które będą przywozić swoje piwo dopiero w sobotę proszone są o zadbanie o odpowiednią temperaturę tego piwa (nie za zimne i nie z ciepłe) oraz o odpowiedni transport, żeby się zbytnio nie zbełtało. Proszę o przybycie najpóżniej o godz. 11.00 (będę jeszcze te piwa musiała przygotować do konkursu).
Comment
-
Comment