Kurcze, temat główny ma 150 odsłon, a wpisów tylko tyle, ja wiem, że to jeszcze fura czasu, ale zaczynam się martwić o frekwencję
No i żadnych narzekań???
A teraz z innej beczki: zgodnie z wrocławską tradycją, wpisuję się w tym temacie, co oznacza, że nie będzie mnie na Warsztatach... (A do tego możliwe, że nawet na chodniku przed budynkiem Agory w tym czasie będę stać...)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
To my "wylęgniemy" do Ciebie, a raczej do Was , ale tylko Tobie piwa damy.
Obawiam się, że wtedy mogłabym oblać jeden lub dwa z egzaminów...
A wycieczkę niedegustacyjną nad dwoma wrocławskimi browarami już mieliśmy. Po niedzieli sobie odbiję...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Ze swojego doświadczenia wiem, że najlepiej kilka dni przed obroną wyluzować się. Sama obrona to już tylko 15 min wstydu i po strachu.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Ze swojego doświadczenia wiem, że najlepiej kilka dni przed obroną wyluzować się. Sama obrona to już tylko 15 min wstydu i po strachu.
Ja niestety nie mam obrony, za to ośmiogodzinny egzamin w sobotę i ośmiogodzinny egzamin w niedzielę - co najwyżej będę polować na jakieś powarsztatowe niedobitki w poniedziałek.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Ja niestety nie mam obrony, za to ośmiogodzinny egzamin w sobotę i ośmiogodzinny egzamin w niedzielę - co najwyżej będę polować na jakieś powarsztatowe niedobitki w poniedziałek.
Ale na następne warsztaty to już zwiedzanie Wrocka pod kierownictwem Cyborga.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrw
no to ja też ponarzekam- 14 maja w poniedziałek mam obronę mgr
Hehe, widzisz, trzeba się było pchać na zerowy termin? Ja przekładam na październik, przynajmniej sobie spokojnie pojadę do Zywca na studenckiej zniżce , trzeba wykorzystywać wszelakie przywileje .
w październiku to ja muszę już mieć mgr, żeby zacząć robić doktorat
a to że się obronie w maju ,nie znaczy że nie będę miał dalej legitymacji studenckiej
a co do propozycji Jacera to jasna sprawa że trzeba sie wyluzować tylko żeby sie nie obudzić z WIELKĄ GŁOWĄ po warsztatach
Hehe, widzisz, trzeba się było pchać na zerowy termin? Ja przekładam na październik, przynajmniej sobie spokojnie pojadę do Zywca na studenckiej zniżce , trzeba wykorzystywać wszelakie przywileje .
Monne, a opłaca Ci się jechać na studenckiej zniżce, skoro mieć giełdową 50 %?
Comment