Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
2007.05.12-13 - IV Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - ploty
Collapse
X
-
Andrzej, impreza to raczej w sobotę się odbędzie, w swoim czasie zapuszczę temat o wynajęciu np. Armine na sobotni powarsztatowy wieczór, więc do poniedziałku powinieneś wytrzeźwieć
Comment
-
-
Ahumba już sobie zaklepał u mnie tapczan na czas warsztatów.
Inni chętni (niepalący!) mogą sobie rezerwować już tylko podłogę.
Cennik bez zmian: litr piwa za "osobonoc".browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
O kurka to już noclegi trza zamawiać. Marusia czy Twoi rodzice chcieliby mnie ugościc, czy mam poszukac innej miejscówki?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykO kurka to już noclegi trza zamawiać. Marusia czy Twoi rodzice chcieliby mnie ugościc, czy mam poszukac innej miejscówki?
Lista noclegowni jest w trakcie dopracowywania - mam nadzieję na "specjalną ofertę" jakiegoś hostelu specjalnie dla Warsztatowiczów.
A moi rodzice myślę, że jakoś przeżyją dodatkowe dwie osoby na noc/dwie, ale jeszcze w tej chwili nie będe u nich dokonywać rezerwacji, zrobimy rezerwację "last minute"
Comment
-
-
Heh, ja jeszcze piwka nie ważyłem ale chciałbym spróbować tylko nie wiem jak, więc na zjeździe powinienem się pojawić szczegulnie że jestem z Wrocka. Mam tylko nadzieję iż będę miał wolne. A wspominaliście coś o jakiejś imprezce w Żywcu, czy mógłbym prosić o jakieś info na ten temat ??Szkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plA wspominaliście coś o jakiejś imprezce w Żywcu, czy mógłbym prosić o jakieś info na ten temat ??"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Zamieściłam w odpowiednich tematach Regulamin konkursu Piw Domowych oraz Program Warsztatów.
jeszcze w tym tygodniu informacja o:
- ZNIżKACH KOLEJOWYCH
- PROMOCYJNEJ OFERCIE NOCLEGOWEJ DLA UCZESTNIKóW IV WWP
Comment
-
-
Tradycyjnie piwowarzy, którzy przywiozą do degustacji zbiorowej swoje piwa w ilości minimum 5 x 0,5l otrzymają torby z upominkami (m.in. piwo, słody, chmiele)
Chętni proszeni o zgłaszanie się do mnie na PW w celu określenia ilości potrzebnych prezentów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)jeszcze w tym tygodniu informacja o:
- PROMOCYJNEJ OFERCIE NOCLEGOWEJ DLA UCZESTNIKóW IV WWP
(nie wykluczam możliwości, że coś przegapiłam...jeśli tak, to nie bijcie)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment