Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.05.12-13 - IV Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - ploty
Collapse
X
-
Nie swoimi prawami, tylko prawami internetu. Ten sam tekst już pojechał do drukarni - a że w kioskach będzie dopiero jutro, to po prostu ograniczenia fizyczne.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Przesłanie telefoniczne z warsztatów dla Naczelnika:
'Naczelnik CIULU, możesz zakładać plantację bananów'
Pod ten kawałek tekstu podpisuje się admiministracja i wrocławska sekcja Browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark Wyświetlenie odpowiedziPrzesłanie telefoniczne z warsztatów dla Naczelnika:
'Naczelnik CIULU, możesz zakładać plantację bananów'
Pod ten kawałek tekstu podpisuje się admiministracja i wrocławska sekcja Browar.biz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBardzo dziękuję wszystkim Sponsorom i współtrganizatorom imprezy, bez których nie było by wielu atrakcji [...]
....................i wiele, wiele innych, uff, pewnie znowu o kimś albo czymś zapomniałam
WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziJeszcze były 3 przeurocze hostessy: JAckson, Chris i ja...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo jasne, bez Was piwo Amber nie byłoby takie smaczne Ofkors serdeczne dzięki
Niektórzy myśleli, że to nasze domowe piwo...
Comment
-
-
Moja koleżanka, która przyjechała autem i wzięła Żywe na wynos dzieliła się dziś ze mną wrażeniami, że z mężem stwierdzili, że po czymś takim to Żywca do ust już nie wezmą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziOficjalne wyniki konkursu w kategorii piwo pszeniczne:
I miejsce - Leszek Piątkowski (Wielki_B) - 140 pkt. (72,22%
II miejsce - Agnieszka Wołczaska-Prasolik (Marusia) - 119 pkt. (57,64%)
III miejsce - ex equo Jan Marek (czesiek) i Krzysztof Kula (Kuli) - 118 pkt. (56,94%)
(...)
Ilu startowało uczestników w tej kategorii?Last edited by huanghua; 2007-05-14, 19:58.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziGratuluje "Miszczowi" Pszenicy!
Ilu startowało uczestników w tej kategorii?
Ekstra gratulacje dla Marusi za niesamowity wynik w kategorii pilsów. "Niesamowity", bo na ogół nie warzy Ona dolniaków!
Ponoć w pszenicznych startowało 8 piw, a w pilsach aż 16 - tym cenniejsze tu zwycięstwo. Gratuluję pilsowcom!
Do organizatorów: możecie podać listę startujących?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedzi(...)
III miejsce - Mateusz Pająk (mapajak) - 146 pkt. 76,39%
(...)
Toż on jak Siergiej Bubka! Ciągle na podium...
Last edited by huanghua; 2007-05-14, 21:11.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B Wyświetlenie odpowiedziDo organizatorów: możecie podać listę startujących?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B Wyświetlenie odpowiedziDo organizatorów: możecie podać listę startujących?
Oceny cząstkowe wyślę autorom wszystkich konkursowych piw poprzez PW - ale proszę o trochę cierpliwości.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziTylko po co?
.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziTylko po co?
Wyrazy uznania za ogrom pracy, jaką musieliście wykonać przy organizacji całej imprezy!
Comment
-
Comment