2007.05.12-13 - IV Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Mam prośbę do licznie zgromadzonych fotografów - jeśli zachowała się u Was na "kliszach" jakaś fotka skromnej osoby głównego organizatora (czyli mnie, jakby kto miał wątpliwości) jak pitolę coś bez sensu na scenie i jako tako wyglądam, to proszę o zamieszczenie jej w galerii, bo znowu mam wrażenie, że na imprezie mnie nie było
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19261

Co to za próżność przez ciebie przemawia Maruśka? To już reszta współorganizatorów i uczestników nie zasługuje na umieszczenie w galerii?
      Last edited by e-prezes; 2007-05-15, 23:20. Powód: eee, nie chce mi się usuwać tego posta...

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
        Co to za próżność przez ciebie przemawia Maruśka? To już reszta współorganizatorów i uczestników nie zasługuje na umieszczenie w galerii?
        A czy ja napisałam, że reszta zdjęć ma być wywalona z galerii? Masz szczęście, że jestem próżna, a nie obrażalska, bo bym się obraziła za brak przyśpiewu "Marusia najlepszyyyym naaaaszym przyyyjacielem jest" i nie zrobiła więcej Warsztatów

Skromnie proszę tylko o fotkę, bo przecież się nie widziałam (zapomniałam lusterka)
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23928

wbrew kłamliwej propagandzie ona tam jednak była
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• jerzy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.10
            • 4707

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B Wyświetlenie odpowiedzi
            Browamator, który zainicjował tego rodzaju konkursy, podaje listy startowe jeszcze przed konkursami.
            Browamator nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem, ale skoro pojawiły się takie prośby, to podaję pełną listę uczestników (choć nadal nie wiem po co ona komukolwiek...):

Michał Biziel (piwo jasne), Dariusz Doroszkiewicz (piwo jasne), Dariusz Dudak (obie kategorie), Ziemowit Fałat (piwo jasne), Krzysztof Fidler (piwo jasne), Przemysław Górski (piwo jasne), Mariusz Jakubowski (obie kategorie), KNBiOŚ (piwo jasne), Małgorzata Kochel i Artur Szudrowicz (obie kategorie), Krzysztof Kula (piwo pszeniczne), Jan Marek (piwo pszeniczne), Mateusz Pająk (piwo jasne), Leszek Piątkowski (piwo pszeniczne), Grzegorz Plantos (piwo jasne), Andrzej Smyk (obie kategorie), Rafał Wesołowski (piwo jasne), Agnieszka Wołczaska-Prasolik (obie kategorie), Monika Zawerbna (piwo jasne), Tomasz Zawerbny (piwo jasne).
            browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

Przetwarzanie...
            X