Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
IV WWP 2007 - wystawa etykiet browarów domowych
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJeśli do przyszłego roku stworzę jakiś własny oryginalny gadżet mikrobrowarowy to oczywiście go wystawię - ale na pewno nie przewiduję etykiet.Comment
-
No, Sopista, ja to raczej liczę na udostępnienie Twoich zbiorów na tej wystawie
Na Zlocie padło parę ciekawych propozycji na różne gadżety piwowarsko-domowe - już sama myślę, co by tu ciekawego stworzyć, może ta wystawa będzie przyczynkiem do rozwoju tego typu kolektybiliów? Chciałabym bardzo!Comment
-
Proponuję stworzenie ogniskowych browarodomowych podstawek pod tyłekComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumProponuję stworzenie ogniskowych browarodomowych podstawek pod tyłekComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, Sopista, ja to raczej liczę na udostępnienie Twoich zbiorów na tej wystawie
Kurde, ale to wyzwanie. Poważnie zaczynam nad tym myśleć.Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-09-25, 16:09 -
-
Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.
Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
Tel. 660 811 0111 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-02-27, 16:05 -
-
wszystko kłębi się pod koniec roku i mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005 i 2006
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się roku...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Witam,
Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...4 Photos-
Channel: Identyfikacja
2021-09-30, 14:46 -
-
Może ktoś wie gdzie obecnie (2021) ważą kontraktowcy z browarów Revolta; Wiślany; Harpagan; Funky Fluid, Absztyfikant, Kraft Lab, Polanin; Brodacz , Szpunt ? Od ponad dwudziestu lat zbieram etykiety i coraz bardziej denerwuje mnie nie przyznawanie się gdzie się waży piwo. Jeżeli ktoś coś...
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment