Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski
Czy on jest jasny, ciezko mi ocenić. Nie robiłem go z myślą o konkursie. Po prostu, moglbym cos wystawic
Hell bock jak sama nazwa wskazuje to jasny koźlak. Najciemniejsza barwa, która się kwalifikuje to bursztyn ale to jury porównując ją z innymi piwami wyda werdykt.
Shlangi, ile piw wzięło udział w konkursie? Bo to, że ogólnie było ich mało, nie świadczy o braku zainteresowania, tylko o tym, że był to pierwszy konkurs i trochę na chybcika. Trudno było się ludziom zmieścić w czasie z uwarzeniem piw konkursowych.
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Comment