No nie do konca dobrze Zawsze warze na dwie czesci. Pierwsza część wyszła mi 15blg, a druga 13blg. Miałem na myśli oczywiście tą pierwszą część (a).
2007.02.24 - I Krakowski Konkurs Piw Domowych - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowskiCzy on jest jasny, ciezko mi ocenić. Nie robiłem go z myślą o konkursie. Po prostu, moglbym cos wystawic
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajakCieszę się, że mój koźlak posmakował szanownemu jury i dziękuję.
Dziękuję Shlangbaumowi jako organizatorowi i sponsorowi za wspaniałą nagrodę!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Gratulacje dla Mapajaka!
Shlangi, ile piw wzięło udział w konkursie? Bo to, że ogólnie było ich mało, nie świadczy o braku zainteresowania, tylko o tym, że był to pierwszy konkurs i trochę na chybcika. Trudno było się ludziom zmieścić w czasie z uwarzeniem piw konkursowych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BShlangi, ile piw wzięło udział w konkursie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BBo to, że ogólnie było ich mało, nie świadczy o braku zainteresowania, tylko o tym, że był to pierwszy konkurs i trochę na chybcika.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BTrudno było się ludziom zmieścić w czasie z uwarzeniem piw konkursowych.
Comment
-
Comment