No i nie bendem 3, 4 marzec pierwszy zjazd :|
2007.03.03 - Zielona Góra, II Spotkanie Piwowarów w Hauście
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowskiNo i nie bendem 3, 4 marzec pierwszy zjazd :|
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to pierwszy można przecież odpuścić- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czas na jakieś organizacyjne informacje i ustalenie składu spotkania co jest niezbędne dla przygotowania lokalu
Jeśli chodzi o główny cel spotkania to jest nim wymiana doświadczeń i "smaków" między piwowarami domowymi, ale ponieważ spotkanie odbywa się w browarze restauracyjnym jest też możliwość zwiedzenia browaru "od kuchni" i rozmowy z tamtejszymi piwowarami, którzy prawdopodobnie będą obecni na naszym spotkaniu. Co do konkretnych ram spotkania to myślę, że nie ma sensu ich ustalać, znana jest godzina rozpoczęcia - 14.00, a reszta pozostawmy chwili
Tak chyba wyglądała ostatnio lista uczestników:
1.Kuli
2.Sulfur
3.Gerdzio
4/5.Wojtomasz z osobą towarzyszącą
6.PiwowarekC-K
widziałem też kilka deklaracji uczestnictwa min. Art, Maggyk, Marusia, JAkson, Maidenowiec...
Potwierdźcie swoją obecność jeśli to możliwe.
Comment
-
-
no ja się piszę jak najbardziej, gorzej z Maggykiem, bo podjęła nowe wyzwania w pracy i nie wiem czy będzie mogła opuścić stanowisko dowodzenia.
6. ART
7. (może) Maggyk- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Z przykrością informuję, że mnie również nie będzie i to wcale nie dlatego, że nie chce mi się samej z Wroca jechać Takie tam prywatne sprawy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNiestety mnie nie będziePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZ przykrością informuję, że mnie również nie będzie i to wcale nie dlatego, że nie chce mi się samej z Wroca jechać Takie tam prywatne sprawy.
Ale co się odwlecze to nie uciecze, jak mówi przysłowie
W maju postaram się zawitać na Warsztaty , a i wy pewnie prędzej czy później wybierzecie się na jakiegoś "hausta" do Hausta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI
W maju postaram się zawitać na Warsztaty , a i wy pewnie prędzej czy później wybierzecie się na jakiegoś "hausta" do Hausta
A na Warsztaty - zapraszamy, szczegóły już wkrótce!
Comment
-
-
Wszystko wskazuje na to, że będę.
Jeśli jakiś Wrocławiak miałby jednak ochotę się zabrać to możemy go w sobotę odebrać z Bielan i tamże odstawić w niedzielę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Za szybko się cieszyłam. Nie będzie mnie na 100% Kibluję przez cały marzec w pracyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment