A ja dziękuję organizatorom za udaną imprezę, sponsorom za podarki i jurorom za gust
2007.03.10 - Gdańsk, I Pomorski Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pepeszA ja dziękuję jurorom za gust
Impreza przewspaniała. Mam nadzieję, że będzie ona cykliczna
Składam wyrazy uznania i szacunku dla organizatorów za wkład pracy, serce i zdrowie, które włożyli w przygotowanie i przeprowadzenie imprezy. Oby więcej takich zaangażowanych i kreatywnych ludzi, a polski rynek piwny będzie rósł w siłę. Powodzenia.
Aż żal, że nie byłem w stanie nic pomóc, ale całym sercem byłem i jestem za Konkursem i wspomagałem duchem jak tylko mogłem. Żal także, że sprawy nie piwne kazały mi przedwcześnie Was opuścić, ale wyzwiska, którymi obrzucił mnie kol. Skandal są dla mnie wystarczjącą karą (nie omieszkam się zrewanżować Skandal nie myśl, że Ci to na sucho ujdzie )
Więc jeszcze raz wielkie podziękowania dla wszystkich organizatorów, sposorów i uczestników.
Tuszę, że w przyszłym roku GRAND PRIX zdobędzie to najlepsze piwo (czyt. moje)Poszukuję
Comment
-
-
Właśnie dotarłem do domu. Impreza była kapitalna, na pewno napiszę więcej jak będę bardziej do życiaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiecnapiszę więcej jak będę bardziej do życiaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalJa napisze coś więcej jak dojde do siebiePoszukuję
Comment
-
-
Uczestnikom konkursu gratuluję wygranych.
Organizatorom dziękuję za możliwość spróbowania pozostałości piw rywalizujących w rywalizacji, było to ciekawe doświadczenie i po nim stwierdzam że i dobrze, że nie zdążyłem wysłać swoich - poziom bardzo wysoki.
Wszystkim uczestnikom dziękuję za bardzo, bardzo miłe spotkanie, pogaduchy i wspólne spożywanie i nie tylko , jesteście SUPER!!!
Na pewno spotkamy się jeszcze nie raz.
Na zdrowie!!!
PS.
Ze względu, że byliście tak mili obdarowanym moimi piwami zdradzę sekret - po spożyciu w ciągu trzech dni rewolucje żołądkowe zanikają
Comment
-
Comment