Zakładam, że podczas warsztatów można spożywać piwo, czy jestem w błędzie?
2007.05.12-13 - IV Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - konkrety
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robi667 Wyświetlenie odpowiedziZakładam, że podczas warsztatów można spożywać piwo, czy jestem w błędzie?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNie, no co Ty, żeby podczas warsztatów piwowarskich pić piwo. Fuj
To będzie jakieś piwo ??
to ja swojego nie biorę :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziTo będzie jakieś piwo ??
to ja swojego nie biorę :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziPlecak waży 25 kg trzymajcie kciuki może doniose.
Comment
-
-
Bardzo dziękuję wszystkim Sponsorom i współtrganizatorom imprezy, bez których nie było by wielu atrakcji, takich jak:
- pogadanka o Browarach Piastiwskich w wykonaniu Prezesa Fryderyka Krukowskiego,
- koszulki warsztatowe dla Piwowarów wystawiających piwko, ufundowanych przez WZK Victoria SA
- otwieracze metalowe z wygrawerowanym napisem "Wrocław - miasto spotkań - IV Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie", ufundowany przez Urząd Miasta Wrocław
- sprzęt do nalewania piwa przywieziony przez firmę IBC Polska, która ufundowała nagrodę główną w postaci schładzarki do piwa z tabliczką z grawerem dla zwycięzcy konkursu piw domowych
- pyszne piwka od Browaru Amber, oraz koszulki na loterię i płócienne torby dla piwowarów
- szklaneczki i koszulki od Browaru Namysłów
- nagrody dla zwycięzców konkursu i piwowarów od sklepów Browamator, Piwodziej i Piwowar.biz
- słód i chmiel na warzenie i konkurs śrutowania od Piwowar.biz
- książka Pani Basi Jakimowicz - Klein z autografem
- porady piwowarów, wystawka sprzętu i surowców w wykonaniu Browamatora i Piwodzieja
- piwa domowe w hurtowych ilościach
- Joelka ze Spiżem z Katowic
- konkurs piw domowych przygotowany prezez Jerzego
- pokaz warzenia w wykonaniu Marcina_Wc
- konkurs na śrutowanie poprowadzony przez Titusa Foxa
....................i wiele, wiele innych, uff, pewnie znowu o kimś albo czymś zapomniałam
WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!!!
Comment
-
Comment