Nigdy nie korzystałem z takich zniżek, stąd pytanie - czy ta zniżka obowiązuje tylko na 12 maja, czy może i dzień wcześniej? Wolałbym przyjechać już 11 maja, gdyż jedyne możliwe połaczenie w dniu warsztatów to przyjazd do Wrocławia na godzinę przed rozpoczęciem warsztatów, a i tak w związku z remontem węzła kolejowego w Poznaniu może okazać się niewykonalne. Nie mówiąc już o tym, że pobudka musiałaby nastąpić ok. 4 rano
Zwykle obowiązują:
na dojazd - od dnia poprzedzającego imprezę,
na powrót - do jednego dnia po.
Przy czym jest jedno "ale" - ulgi nie stosuje się, gdy uczestnik rozpoczyna podróż między 14, a 20-tą w piątek. Na to jednak zwykle da się znaleść "myk". Jakbyś miał taki problem - daj znać.
Przy czym jest jedno "ale" - ulgi nie stosuje się, gdy uczestnik rozpoczyna podróż między 14, a 20-tą w piątek. Na to jednak zwykle da się znaleść "myk". Jakbyś miał taki problem - daj znać.
Myślę, że wyjechałbym w piątek około 8 rano. No ale to zależy też od możliwości noclegowych. Czekam na to, co organizator zaproponuje Tzn, czy będzie to miejsce, w którym będzie można spędzić 3 noce.
Bardzo fajnie, że zniżka będzie sięgała aż 14 maja - czy też obowiązują jakieś ograniczenia co do godziny wyjazdu?
No i ostatnie pytanie - ile wynosi ta zniżka? Zadowolę się linkiem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Myślę, że moje zainteresowanie tematem było jednoznacznie odebrane, ale gdyby nie, to informuję, że ja chcę
Twoje jednoznacznie, ale w moim kompie zakwitła lista uczestników i piwowarów wystawiających piwa już pokaźnej długości, a zamówień na zniżki niet. Czyżby wszyscy autami?
Twoje jednoznacznie, ale w moim kompie zakwitła lista uczestników i piwowarów wystawiających piwa już pokaźnej długości, a zamówień na zniżki niet. Czyżby wszyscy autami?
Ja cugiem przyjadę i piwa tyż przywioze, znizka by sie przydała a jakże.
To ja tez poproszę o zniżki Sztuk 3. Jakby co, to uaktualnię zamówienie
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment