Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrażenia po IV WWP
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziUważasz za standard giełdy kradzieże na niej? Nie pomyslałaś pisząc to co napisałaś, że mozesz w ten sposób obrażać jej uczestników?Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-05-16, 10:54.
Comment
-
-
Jestem wyluzowany ale jesli kradzieże się zdarzają to głównie w ostatnich latach, a przyczyną moim zdaniem jest większa ilość przypadkowych osób na nich. Zresztą częściej ludzie po paru "toastach" prędzej gubią rzeczy niż są one kradzioneGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziprzyczyną moim zdaniem jest większa ilość przypadkowych osób na nich. Zresztą częściej ludzie po paru "toastach" prędzej gubią rzeczy niż są one kradzione
Jako osoba opuszczająca salę jako ostatnia, po sprzątaniu, stwierdzam, że zostało tylko szkło Shermana, które odebrał sobie z portierni chwilę później. Pozostała część szkła wyszła razem z uczestnikami Ja akurat nie byłam po wielu toastach, zatem zagubienie szkła w pijackim widzie TYM RAZEM nie wchodzi zresztą w rachubę
Comment
-
-
Wiadomość z dzisiaj: wykończyliśmy Lamusa piwnie Wychlaliśmy całą pszenicę i Premium Primatora z kijów, dostawy jeszcze nie było i byłam skazana na ciemniaka w butelce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWychlaliśmy całą pszenicę i Premium Primatora z kijów, dostawy jeszcze nie było i byłam skazana na ciemniaka w butelce
PS. W jakiej miejscowości odbędą się kolejne Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie? 10 maja może być ale gdzie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi
PS. W jakiej miejscowości odbędą się kolejne Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie? 10 maja może być ale gdzie?
Jeszcze się waham, ale chyba jednak we Wrocku, w Agorze
A co do piwa w Lamusie: grunt, że na sobotę starczyło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWiadomość z dzisiaj: wykończyliśmy Lamusa piwnie Wychlaliśmy całą pszenicę i Premium Primatora z kijów, dostawy jeszcze nie było i byłam skazana na ciemniaka w butelce
Nawiasem mówiąc: dobrze wiedzieć, że tak blisko dworca jest taka knajpka."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziNo to właściciel pewnie zadowolony! Może uprzedzaj go np. z miesięcznym wyprzedzeniem, że wpadnie ekipa, która wypije wszystko co mokre.
Comment
-
-
Bardz mi przykro, zesmy sie nie spotkali tym razem. Wbrew mojemu postanowieniu zreszta...
Mam nadzieje, ze dobrze sie bawiliscie. Ba! wiem, ze sie dobrze bawiliscie, czego wyrazem byly nawolywania mnie...wszytsko slyszalem
Widzimy sie w polowie czerwca!
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedziPrezesowi bardzo za złe 3 stłuczone pod rząd szklanki
Jak zwykle spóźniony z napisaniem kilku słów
Dziękuję Marusi i wszystkim tym, którzy przyczynili się do organizacji Warsztatów za przygotowania, organizację oraz imprezę poWarsztatową
Wyjazd godny zapamiętania, biorąc pod uwagę dwa pociągi które nam uciekły, kierownika kas, który przebijał mi tyleż razy bilet, knysze które w Krakowie po staropolsku zwą się kebabami i całą masę co mniejszych przygód z mokrą ławką w parku wliczając
Najważniejsi są jednak ludzie, więc pozdrawiam wszystkich tych, z którymi udało się spędzić ten czas (AC/DC i Sepulturę również )
Dziękuję i mam nadzieję, że do rychłego zobaczenia
Comment
-
-
Właśnie pokazali we wrocławskich Faktach panią prezes i Daniela Jakubowskiego.
O piwowarstwie domowym coraz głosniej.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie pokazali we wrocławskich Faktach panią prezes i Daniela Jakubowskiego.
O piwowarstwie domowym coraz głosniej.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment