Cieszę się, że mój taniec Wam się podobał, ale muszę coś wyjaśnić. To rzeczywiście można nazwać "tańcem monne" gdyż ów występ był całkowitą improwizacją, której się nie spodziewałam. Nie wpadłabym na to, że Lamusowy komp wykręci taki nr i nie odtworzy zwykłych mp3. Jak zapewne zauważyliście piosenka nie miała nic wspólnego z rytmami wschodu, stąd tłumaczę, że i taniec został zmodyfikowany w stronę Tribal Fusion,tj. elementy bellydance i tańca nowoczesnego. Na ile utwór "Recovery" mi pozwolił, na tyle zaprezentowałam standardowe frazy bellydance...
Wrażenia po IV WWP
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedziCieszę się, że mój taniec Wam się podobał, ale muszę coś wyjaśnić. To rzeczywiście można nazwać "tańcem monne" gdyż ów występ był całkowitą improwizacją, której się nie spodziewałam. Nie wpadłabym na to, że Lamusowy komp wykręci taki nr i nie odtworzy zwykłych mp3. Jak zapewne zauważyliście piosenka nie miała nic wspólnego z rytmami wschodu, stąd tłumaczę, że i taniec został zmodyfikowany w stronę Tribal Fusion,tj. elementy bellydance i tańca nowoczesnego. Na ile utwór "Recovery" mi pozwolił, na tyle zaprezentowałam standardowe frazy bellydance...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzi"komp", "mp3", "Tribal Fusion", "bellydance", "Recovery"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziMonne, o czym Ty do nas rozmawiasz??? Zatańczyłaś tak, że na sali nikt się nie odzywał (będąc pod wielkim wrażeniem - Panie i Panowie, tak było, prawda?!).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziMonne, o czym Ty do nas rozmawiasz??? Zatańczyłaś tak, że na sali nikt się nie odzywał (będąc pod wielkim wrażeniem - Panie i Panowie, tak było, prawda?!).Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziMonne, o czym Ty do nas rozmawiasz???
2. Jestem niepocieszona kaprysem Lamusowego kompa, naprawdę. Chciałam zatańczyć coś jeszcze, a w ogóle to nagrałam specjalną muzykę, w trosce o tych, co lubią tańcować. Przeboje z różnych epok, żeby każdy z nas znalazł coś dla siebie. Specjalnie rano wstałam wczesniej, żeby to zrobić , a tu psinco . Nawet gramofonomankę nagralam ....
Comment
-
-
Impra jak zwykle prima sort. (ukłony dla Pani Prezes)
Nocleg u Jerzego bombowy (wylatując e butelki z lodówki)
Taniec monny dech mi zaqparło i być może te jęknięcia zachwytu, które kociak słyszał pochodziły ode mnie
W sklepie 101 gatunków piw najchętniej bym się zameldował.
Do wysokiego poziomu dostosował się nawet w niedzielę spiż, gdzie piwka zarówno pszeniczne jaki ciemne osiągnęły niezły poziom (dawno takich tam nie piłem). A na pewno nie w takim fajnym bielsko-poznańsko-wrocławskim towarzystwie.
Ps. Przepraszam tylko tych, których o mało co nie zagadałemLast edited by Ahumba; 2007-05-14, 20:48.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziPrawda. Ja tylko wypuściłam z siebie powietrze natomiast słyszałam jakieś aż jęknięcia z zachwytu
Comment
-
-
Wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Przede wszystkim mogłem spotkać na żywo forumowiczów na codzień "czytanych" na forum.
Możliwość spróbowania tylu zacnych piwek była nie do pogardzenia, tak samo jak robienie za "sierotkę" przy losowaniu było dobrą zabawą
Jeśli chodzi o pokaz warzenia, to nie jest to banalne, bo trzeba znaleźć ochotnika, który się poświęci i będzie zajmował się głównie tym (+ cierpliwe odpowiadanie na pytania zainteresowanych), a w małym stopniu samą imprezą. Oprócz tego sam proces jest tak naprawdę widowiskowy tylko w niektórych momentach, więc wielu może się znudzić. Na szczęście były jeszcze obok stoiska na których chętni mogli się sporo dowiedzieć, zobaczyć sprzęt, surowce, etc.
Wielkie podziękowania dla organizatorów za ich pracę!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal_s Wyświetlenie odpowiedziMożliwość spróbowania tylu zacnych piwek była nie do pogardzenia, tak samo jak robienie za "sierotkę" przy losowaniu było dobrą zabawą
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spontaniczne udzielanie się, bez Waszego wkładu Warsztaty byłyby drętwą imprezą
Przepraszam, że parę osób nieco zrugałam, ale działałam w stresie, w dodatku nie bardzo mogłam się napić piwa, co ten stres podwyższało
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi(...)Przepraszam (...) ale działałam w stresie, w dodatku nie bardzo mogłam się napić piwa, co ten stres podwyższałoW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi
P.S. A na koniec kufel ktoś mi skroił. Slavoyowi zresztą też, i nie tylko. Jakieś giełdowe standardy na Warsztaty chyba wkroczyły
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziP.S. A na koniec kufel ktoś mi skroił. Slavoyowi zresztą też, i nie tylko. Jakieś giełdowe standardy na Warsztaty chyba wkroczyły
Comment
-
Comment