Wrażenia po IV WWP

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • monne
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 914

Cieszę się, że mój taniec Wam się podobał, ale muszę coś wyjaśnić. To rzeczywiście można nazwać "tańcem monne" gdyż ów występ był całkowitą improwizacją, której się nie spodziewałam. Nie wpadłabym na to, że Lamusowy komp wykręci taki nr i nie odtworzy zwykłych mp3. Jak zapewne zauważyliście piosenka nie miała nic wspólnego z rytmami wschodu, stąd tłumaczę, że i taniec został zmodyfikowany w stronę Tribal Fusion,tj. elementy bellydance i tańca nowoczesnego. Na ile utwór "Recovery" mi pozwolił, na tyle zaprezentowałam standardowe frazy bellydance...
    .

Comment

• huanghua
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.10
      • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzi
      Cieszę się, że mój taniec Wam się podobał, ale muszę coś wyjaśnić. To rzeczywiście można nazwać "tańcem monne" gdyż ów występ był całkowitą improwizacją, której się nie spodziewałam. Nie wpadłabym na to, że Lamusowy komp wykręci taki nr i nie odtworzy zwykłych mp3. Jak zapewne zauważyliście piosenka nie miała nic wspólnego z rytmami wschodu, stąd tłumaczę, że i taniec został zmodyfikowany w stronę Tribal Fusion,tj. elementy bellydance i tańca nowoczesnego. Na ile utwór "Recovery" mi pozwolił, na tyle zaprezentowałam standardowe frazy bellydance...
      A przy tej okazji jakiś materiał do pokazania szerszemu gronu powstał?
      W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• banaszek
        • 2005.02
        • 617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzi
        "komp", "mp3", "Tribal Fusion", "bellydance", "Recovery"
        Monne, o czym Ty do nas rozmawiasz??? Zatańczyłaś tak, że na sali nikt się nie odzywał (będąc pod wielkim wrażeniem - Panie i Panowie, tak było, prawda?!).

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19265

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi
          Monne, o czym Ty do nas rozmawiasz??? Zatańczyłaś tak, że na sali nikt się nie odzywał (będąc pod wielkim wrażeniem - Panie i Panowie, tak było, prawda?!).
          uhm. brawa za odwagę!

Comment

• kot_z_cheshire
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.11
            • 2201

Prawda. Ja tylko wypuściłam z siebie powietrze natomiast słyszałam jakieś aż jęknięcia z zachwytu
            Młode koty mają adhd, niestety.
            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• monne
              • 2006.02
              • 914

Monne, o czym Ty do nas rozmawiasz???
              1. Chcę, żeby Ci, których to akurat interesuje wiedzieli, że to nie był bellydance. W naszym kraju bellydance nie jest tak popularny i wiem, że niewtajemniczeni połykają jak młode pelikany różne ściemy.
              2. Jestem niepocieszona kaprysem Lamusowego kompa, naprawdę. Chciałam zatańczyć coś jeszcze, a w ogóle to nagrałam specjalną muzykę, w trosce o tych, co lubią tańcować. Przeboje z różnych epok, żeby każdy z nas znalazł coś dla siebie. Specjalnie rano wstałam wczesniej, żeby to zrobić , a tu psinco . Nawet gramofonomankę nagralam ...
              .

Comment

• Ahumba
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🥛🥛🥛🥛
                • 2001.05
                • 9081

Impra jak zwykle prima sort. (ukłony dla Pani Prezes)
                Nocleg u Jerzego bombowy (wylatując e butelki z lodówki)
                Taniec monny dech mi zaqparło i być może te jęknięcia zachwytu, które kociak słyszał pochodziły ode mnie
                W sklepie 101 gatunków piw najchętniej bym się zameldował.
                Do wysokiego poziomu dostosował się nawet w niedzielę spiż, gdzie piwka zarówno pszeniczne jaki ciemne osiągnęły niezły poziom (dawno takich tam nie piłem). A na pewno nie w takim fajnym bielsko-poznańsko-wrocławskim towarzystwie.

Ps. Przepraszam tylko tych, których o mało co nie zagadałem
                Last edited by Ahumba; 2007-05-14, 20:48.
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Basik
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2006.06
                  • 1308

Ps. Przepraszam tylko tych, których o mało co nie zagadałem[/QUOTE]

Ja myślę że takich nie było ! !! Dzięki za miłe rozmówki przy pifciu! !
                  Last edited by Basik; 2007-05-14, 20:56.

Comment

• Titus_Fox
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2005.10
                    • 400

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
                    Prawda. Ja tylko wypuściłam z siebie powietrze natomiast słyszałam jakieś aż jęknięcia z zachwytu
                    I pozostańmy zatem przy wersji, iż były to niewinne jęknięcia i nic innego

Comment

• rafal_s
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2006.11
                      • 128

Wrażenia jak najbardziej pozytywne.

Przede wszystkim mogłem spotkać na żywo forumowiczów na codzień "czytanych" na forum.
                      Możliwość spróbowania tylu zacnych piwek była nie do pogardzenia, tak samo jak robienie za "sierotkę" przy losowaniu było dobrą zabawą

Jeśli chodzi o pokaz warzenia, to nie jest to banalne, bo trzeba znaleźć ochotnika, który się poświęci i będzie zajmował się głównie tym (+ cierpliwe odpowiadanie na pytania zainteresowanych), a w małym stopniu samą imprezą. Oprócz tego sam proces jest tak naprawdę widowiskowy tylko w niektórych momentach, więc wielu może się znudzić. Na szczęście były jeszcze obok stoiska na których chętni mogli się sporo dowiedzieć, zobaczyć sprzęt, surowce, etc.

Wielkie podziękowania dla organizatorów za ich pracę!

Comment

• Marusia
                        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal_s Wyświetlenie odpowiedzi
                        Możliwość spróbowania tylu zacnych piwek była nie do pogardzenia, tak samo jak robienie za "sierotkę" przy losowaniu było dobrą zabawą
                        Dzięki takim właśnie pomocom impreza jest współtworzona przez wszystkich i to jest jej bardzo duży atut, przynajmniej moim zdaniem

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spontaniczne udzielanie się, bez Waszego wkładu Warsztaty byłyby drętwą imprezą

Przepraszam, że parę osób nieco zrugałam, ale działałam w stresie, w dodatku nie bardzo mogłam się napić piwa, co ten stres podwyższało
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• huanghua
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.10
                          • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                          (...)Przepraszam (...) ale działałam w stresie, w dodatku nie bardzo mogłam się napić piwa, co ten stres podwyższało
                          Kłamczucha
                          W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• mjp
                            † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
                            • 2004.02
                            • 954

Przecież to herbata...
                            Maciek
                            Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• Marusia
                              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi
                              Już mnie poznałeś, zatem powinieneś rozumieć, że chodzenie całą imprezę z 1-2 kuflami piwa nie jest "napiciem się piwa" dla mnie

P.S. A na koniec kufel ktoś mi skroił. Slavoyowi zresztą też, i nie tylko. Jakieś giełdowe standardy na Warsztaty chyba wkroczyły
                              www.warsztatpiwowarski.pl
                              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• fteo
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.05
                                • 1139

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                                P.S. A na koniec kufel ktoś mi skroił. Slavoyowi zresztą też, i nie tylko. Jakieś giełdowe standardy na Warsztaty chyba wkroczyły
                                Przy takiej ilości ludzi z zewnątrz, która pojawiła się na WWP, takie sytuacje są chyba niestety nieuniknione.
                                http://lotnictwo.net.pl/
                                http://www.flightradar24.com/
                                http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

Przetwarzanie...
                                X