Proszę o informację, czy któryś z piwowarów wystawiających piwko nie dostał koszulki. Proszę też o podanie rozmiaru, bo będę dorabiać!!! Tylko tak do środy się sprężcie proszę Jeśli ktoś chciałby KUPIĆ koszulkę, to jest możliwość, ale muszę zebrać zamówienia, proszę zatem pisać na PW, powiedzmy, że do końca maja zamówienia będę zbierać. Cenę muszę dogadać z twórcą logo, ale nie będą to jakies kokosy
Koszulki Warsztatowe!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Jeszcze dziś przyjmuję zgłoszenia na koszulki od piwowarów, którzy się nie załapali w pierwszej turze!
-
-
Jeśli są chętni na kupienie koszulki warsztatowej, to cały czas zbieram zamówienia, bo narazie jest za mało, żeby w drukarni głowę zawracać
Koszulka męska - ok. 30 zł, damska, ok. 40 zł
UWAGA!! Mam jeszcze jedną damską białą M-kę do oddania. Na Warsztatach strasznie się zakurzyła, więc jej nie rozdałam, tylko zabrałam do domu, żeby wyprać - jest gotowa oddać się nowej właścicielce
Comment
-
-
Miałam taką samą na sobie na warsztatach. W drugiej części, jak żółtą poplamiłam smarem ze śrutownika Ale dobra myśl, Slavoy przyjedzie, to porobimy fotki tych koszulek
Dla Ciebie koszulkę mam, wezmę do ŻywcaLast edited by Marusia; 2007-05-27, 13:05.
Comment
-
Comment