Chciałbym nieśmiało zauważ(rz)yć, że zostały wyróźnione trzy osoby z Trójmiasta
2007.06.15-16 - Żywiec - Festiwal Piwowarów 2007 / V Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziChciałbym nieśmiało zauważ(rz)yć, że zostały wyróźnione trzy osoby z Trójmiasta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B Wyświetlenie odpowiedzi(...)PS. Nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak bardzo bym wolał być razem z forumową, piwną bracią pod jednym dachem np. we Fregacie, czy buszując na żywieckim dziedzińcu...
Comment
-
-
Gratulacje dla wszystkich laureatów, a w szczególności dla Wielkiego - ZwycięzcyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Porterek Wielkiego_B był (jest) bardzo zacny. Zresztą jury porterowe było bardzo zgodne jeśli chodzi o obsadę pierwszych miejsc.
Ogólnie piwa reprezentowały bardzo wysoki poziom. Najwięcej mogę mówić o porterach i grodziskich, ale popróbowałem też i innych. Szkoda tylko, że pod względem barwy właściwie wszystkie IRA powinny raczej startować w kategorii Brown Ale
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziA ode mnie gratulacje dla Infama!
Należało Ci się w końcu!KETTLER brewery
www.lukuj.republika.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziNajwięcej mogę mówić o porterach i grodziskich, ale popróbowałem też i innych. Szkoda tylko, że pod względem barwy właściwie wszystkie IRA powinny raczej startować w kategorii Brown AleMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
nie było wzorca ani też z tego co wiem nie było w komisji osoby która by pamiętała smak oryginalnego Grodzisza.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinie było wzorca ani też z tego co wiem nie było w komisji osoby która by pamiętała smak oryginalnego Grodzisza.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzito skąd wiadomo że piwa zwycięskie piwa były quasi grodziskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziStąd, że jury oceniło piwa zwycięskie. "Quasi" znaczy "jak gdyby", "niby", "prawie". I to ostatnie słowo jest kluczem. PRAWIE Co stanowi "prawie"? Prawie stanowi wielką różnicę.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzino właśnie może to były "niby grodziskie " było PRAWIE jak porter a Prawie stanowi wielką różnicę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziMoje quasi-grodziskie było PRAWIE tak ciemne i mocne jak porter.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzii dla tego pytam jury co brali pod uwagę oceniając ten gatunek piwa
* dla mało aktywnego ostatnio FCJP
Comment
-
Comment