Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Wyświetlenie odpowiedzi
V Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 10.05.2008 - ploty
Collapse
X
-
-
-
Rozumiem, że ci co piwo zgłaszają i przynoszą nie musza sie zapisywać po raz drugi?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
gdzie i jak się zpaisywać? Tu? Na PW do Shermana?
Jakby co zgłaszamy się
1. / 2. Maggdyk & Art'cie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No ja pierniczę, i Ty Art'cie mi to robisz - wyraźnie napisałam, że pytania w temacie o plotach - proszę o przeniesienie tamże tych postów, a temat o konkretach niech zostanie zamknięty dla wszystkich poza mną
Comment
-
-
słusznie prawiLast edited by Ahumba; 2008-04-09, 19:44.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że ci co piwo zgłaszają i przynoszą nie musza sie zapisywać po raz drugi?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że ci co piwo zgłaszają i przynoszą nie musza sie zapisywać po raz drugi?
Ci co się zgłosili z piwem do degustacji proszeni są o ewentualne dopisanie osób towarzyszących
(na maila warsztaty@wolczaska.pl) oraz chęci skorzystania ze zniżki PKP
Osoby które jeszcze się nie zgłosiły, a chcą mieć zagwarantowane wejście proszę o wysyłanie maili zgłoszeniowych (nick/imię i nazwisko, chęć na zniżkę PKP?, piwo na degustację) na ten sam adres!!!
Comment
-
-
Piszę to zapytanie, gdyż jestem ciekawy czegóż to będę mógł się napić podczas oraz po warsztatach.
Po prześledzeniu wątków o lokalach na ul. Bogusławskiego wnioskuję, że będzie można się tam napić Primatora (w Lamusie) oraz ew. wyskoczyć na Skalaka do Kuźni i Bartka do Armine? Proszę o potwierdzenie lub ew. aktualizację / uzupełnienie "danych nalewakowych" w tych lokalach
Przy okazji - czy fakt sponsorowania Warsztatów przez Kipera oznacza, że będzie można spróbować ich beczkowych specjałów? O Ambera nie pytam, bo mam go na miejscuLast edited by Pendragon; 2008-04-12, 20:46.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPo prześledzeniu wątków o lokalach na ul. Bogusławskiego wnioskuję, że będzie można się tam napić Primatora (w Lamusie) oraz ew. wyskoczyć na Skalaka do Kuźni i Bartka do Armine? Proszę o potwierdzenie lub ew. aktualizację / uzupełnienie "danych nalewakowych" w tych lokalachbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
... Na której to ulicy nigdy nie byłem. Ba nawet na piwie we Wrocławiu też nie... Chociaż nie - podobno przejeżdżałem nad tymi lokalami
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
O 21.00 w wiadomościach były kolejne wyjątki z wywiadów ze mną i Wesołym, muszę przyznać, ze zgrabnie to skomponowali - jakbyśmy na tym wywiadzie razem byli Mam nadzieję, że powtórzą przed WWP
Comment
-
-
Jak tam kwestia zniżek PKP się przedstawia?
Comment
-
-
Całkiem zwyczajnie się przedstawia - jak je odbiorę, to je wyślę
Comment
-
-
UWAGAAA!!!!
Podobno nie wszystkie osoby potrzebujące zniżki podały Shermanowi swoje dane adresowe Proszę je wysłać na warsztaty @ wolczaska.pl DO JUTRA WIECZÓR - pojutrze rano wysyłam!!!
Comment
-
Comment