Wprawdzie to temat: "V Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 10.05.2008 - ploty" ale śmiertelnie poważnie się uprasza uczestników by w miarę możliwości zabrali ze sobą trochę swych etykiet. Przesyłki (z góry dziękuję za ich wielką ilość) odbierał będzie niejaki Ahumba (on jeszcze o tym nie wie). Miłej zabawy.
V Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 10.05.2008 - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedzi... Przesyłki (z góry dziękuję za ich wielką ilość) odbierał będzie niejaki Ahumba (on jeszcze o tym nie wie). Miłej zabawy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziJuż widzę jak kilka osób przedstawia się mówiąc, że są Ahumbą
Powinieneś o tym wiedzieć.
Gifty dla sopisty odbierał będę już od piątkowego popołudniaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No i cały misterny plan w pi....
Niestety nie przyjedziemy na warsztaty
W związku z tym, jeśli ktoś wybiera się z Poznania to mam zniżki na PKP. Dwie pewnie weźmie kot_z_kądśtam, więc cztery są jeszcze do dyspozycji. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.
Comment
-
-
Mi się plany zmieniły o tyle ze jadę sam, a nikogo nie znam. Mam nadzieję więc, że będzie jakaś wspólna imprezka powarsztatowa w knajpce z ciekawym piwem?
Mam nocleg zarezerwowany w hostelu niedaleko od Bogusławskiego na forum wyczytałem ze jest to piwne zagłębie Wrocławia i w zeszłym roku tam była imprezka. Czy mogę się wiec czuć ustawiony?
I jeszcze pytanko, jako ze pierwszy raz. Czy wymagana jest punktualność?
Pociąg przyjeżdża 13.30, wątpię wiec bym tak szybko się zorientował i dotarł na 13:44 na przystanek Dworcowa. Dodam, że wiozę piwko do degustacji.Kocham czeskie piwo :)
Comment
-
-
Cześć, impreza będzie, pod torami na Bogusławskiego własnie, spoko, póki co nikogo nie znasz, ale po Warsztatach już będziesz znał wszystkich i Cię zaprowadzą
Comment
-
-
Gwoli formalności dopisz się w tym temacie.
Co do degustacji, to o ile pamiętam nie jest to pierwszy punkt programu, więc opóźnienie nie będzie wielkim problemem. Oczywiście zgłosiłeś swoje piwa do degustacji.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2008-05-08, 13:26. Powód: PS: tak to jest jak się pracuje i dyskutuje. ;) Spóźniłem się z odpowiedzią.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziCo do degustacji, to o ile pamiętam nie jest to pierwszy punkt programu, więc opóźnienie nie będzie wielkim problemem. Oczywiście zgłosiłeś swoje piwa do degustacji.Kocham czeskie piwo :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otimor Wyświetlenie odpowiedziPociąg przyjeżdża 13.30, wątpię wiec bym tak szybko się zorientował i dotarł na 13:44 na przystanek Dworcowa. Dodam, że wiozę piwko do degustacji.
Przystanek autobusu A we właściwym kierunku jest zaraz koło niego, tylko po drugiej stronie ulicy.Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2008-05-08, 16:03.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedziNo i cały misterny plan w pi....
Niestety nie przyjedziemy na warsztatyPozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziWielka szkoda - byłaby szansa się spotkać ponownie. Ale to znaczy, że trzeba działać mocniej z planem bartkowo - golonkowym!
ps. jak nie masz znizki na pkp to dzwon!Ostatnia zmiana dokonana przez jurgin; 2008-05-09, 00:03.
Comment
-
-
Ja za 10 minut wychodzę na pociąg.
Do zobaczyska na zdolnym ŚląskuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Mam nadzieję, że domowi browarnicy wezmą troszkę luźnych etykiet ze sobą"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedzii to szybko, musicie mi zdać relację najlepiej przy dobrym piwie i golonce
ps. jak nie masz znizki na pkp to dzwon!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Uwaga, uwaga, browarniku Ahumbo ja jestem
ja jestem już we wrocku i zaraz z jerzym wyruszamy w miastoOstatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2008-05-09, 15:15.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment