Chciałem się dopytać o przebieg konkursu tz. kto wygrał ewentualnie kto brał udział.
Sam nie startowałem, bo nie mam głowy ostatnio, ale ciekaw jestem.
Na koniec niesympatyczna wiadomość - ktoś był tak miły, że skroił torbę z gadżetami od Ambera dla Hasintusa
Na szczęście mam podobną w nagrodę od Ambera, więc Hasintus pokrzywdzon nie będzie, ale niesmak pozostaje.
Wiem, że produkuję się bez sensu, bo nie podejrzewam, żeby to był ktoś "od nas", ale muszę to z siebie wyrzucić
Impreza przed, po i w trakcie - tradycyjnie już bardzo udana, kilka rzeczy trzeba dopracować na przyszłość - ale ogólnie bardzo miło wspominam. Szkoda że kilka istotnych elementów wypadło (stoiska sklepów piwowarskich, cześć jury).
Ludki właściwie bez zachęty pomagali przy rozstawianiu i chowaniu krzesełek, sprzątaniu itp. Wystarczyło im jako zachęta że admin dygał z krzesłami i się od razu przyłączali
Sporą część warsztatów spędziłem przy Stoutach w czasie oceny tychże w ramach konkursu. Zatem przeniosę się do tematu konkursowego z kilkoma akapitami wrażeń.
To chyba dobry wątek będzie.
Jak to mówią - lepiej późno niż wcale... A więc uwaga, tadadadam, zdążyłem przed następną edycją i oto są, zdjęcia z V Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich 2008 są już w sieci! Zapraszam do oglądania albumu na picassie: zdjęcia z V WWP
Nie było lekko - wisicie mi Naturalne Niefiltrowane
Comment