piwo zapakowane i jadę
V Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 10.05.2008 - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziA nie uważasz, że lepiej było by poczekać aż klasę utworzy ten, kto stworzył warsztaty?
Comment
-
-
Mwa: Wyniki są w temacie o piwie konkursowym
Na koniec niesympatyczna wiadomość - ktoś był tak miły, że skroił torbę z gadżetami od Ambera dla Hasintusa
Na szczęście mam podobną w nagrodę od Ambera, więc Hasintus pokrzywdzon nie będzie, ale niesmak pozostaje.
Wiem, że produkuję się bez sensu, bo nie podejrzewam, żeby to był ktoś "od nas", ale muszę to z siebie wyrzucić
Comment
-
-
Impreza przed, po i w trakcie - tradycyjnie już bardzo udana, kilka rzeczy trzeba dopracować na przyszłość - ale ogólnie bardzo miło wspominam. Szkoda że kilka istotnych elementów wypadło (stoiska sklepów piwowarskich, cześć jury).
Ludki właściwie bez zachęty pomagali przy rozstawianiu i chowaniu krzesełek, sprzątaniu itp. Wystarczyło im jako zachęta że admin dygał z krzesłami i się od razu przyłączali
Sporą część warsztatów spędziłem przy Stoutach w czasie oceny tychże w ramach konkursu. Zatem przeniosę się do tematu konkursowego z kilkoma akapitami wrażeń.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
zdjęcia
To chyba dobry wątek będzie.
Jak to mówią - lepiej późno niż wcale... A więc uwaga, tadadadam, zdążyłem przed następną edycją i oto są, zdjęcia z V Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich 2008 są już w sieci! Zapraszam do oglądania albumu na picassie: zdjęcia z V WWP
Nie było lekko - wisicie mi Naturalne NiefiltrowanePozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziNie było lekko - wisicie mi Naturalne Niefiltrowane"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment