V Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 10.05.2008 - ploty
Collapse
X
-
Jest dobrze - już pierwszy sponsor się zgłosił z propozycją gadżeta WarsztatowegoComment
-
Nie widzę problemu, bym znów zajął się sprawami konkursu piw domowych. Teraz już wiem jaką wytrzymałość mają półki w mojej lodówce i jej nie przeładuję.Jest to też w sumie całkiem wdzięczne zajęcie na samych warsztatach, za wyjątkiem późniejszego licznia głosów "na gazie".
Nie mam również ambicji startować w konkursie.
(Warzyć i gadać bym mógł, ale zdecydowanie bym nie chciał.)Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2007-10-25, 18:53.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
No, coś ucichło - zgłaszać się, do pomocy przede wszystkim
Założyłam na Naszej Klasie nową szkołę - Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie, szkoła ma już 4 klasy, zapraszam do wpisywania się i zamieszczanie zdjęć, zwłaszcza swoich - będzie się łatwiej rozpoznać na kolejnych Warsztatach!
Wasza wychowawczyniMarusia
Comment
-
Comment
-
Jeśli dodać do tego ładne slajdy opisujące poszczególne etapy procesu, to będzie dużo bardziej zrozumiałe. No i szanowny konferansjer na pierwszy rzut oka będzie mógł powiedzieć publice, co się akurat dzieje.Comment
-
Może udałoby się pokazać słynną pianę na burzliwej fermentacji.
Wiem, że już był kiedyś taki pomysł.
O bosz, znowu Nasza KlasaGdzie się nie ruszę, to tym słyszę
Ideę rozpoznania wizualnego jednakże szczerze wspieram...Comment
-
Jak już pisałam - załatwicie sprzęt, to będzie. Ja już się rozglądałam - nie mam skąd pożyczyć. Slajdy to Browamator na pewno ma jakieś.Comment
-
Wybaczcie, że zadaje podstawowe pytania :-).
Czy chęć uczestnictwa w tym wydarzeniu jako widztrzeba zgłaszać wcześniej (rejestrować sie jakoś)?
PS: czytam i czytam tematy z tego forum i nic podobnego nie wyczytałem ale wolę się upewnić :-)Comment
-
Będę robiła zapisy w swoim czasie, dowiesz się na pewnoZe względu na duże zainteresowanie muszę mieć opcję, że w pewnym momencie dla osób niezapisanych będą zamknięte drzwi
Comment
-
Poszukuję w dalszym ciągu chętnego na koordynowanie konkursu na śrutowanie! No i konferansjera (wyjaśniliśmy sobie z Bobsleyem na PW, że nasze koncepcje "konferansjerki" się mocno rozmijają) - ale podejrzewam, ze nikt się nie da wrobić i dalej będę musiała być człowiekiem orkiestrą
Comment
-
Program Warsztatów - moje pomysły
Jako, że są to takie "półjubileuszowe" Warsztaty, bo piąte, pomyślałam, że skoro już jest projektor, to trzeba by wyświetlić wspominkowo foty z poprzednich edycji imprezy. Oczywiście odbędzie się to na samym począteczku
Oczywiście wiem, że to fajny pomysłAle będę musiała pozbierać trochę ciekawych fotek, bo ubogo u mnie w zbiorach. Jak ktoś ma bogate zbiory zdjęć z poprzednich edycji - zwłaszcza z PIERWSZEJ
to proszę o kontakt!!!
Comment