O 18 mam mecz więc wycieczka do Podlesia raczej odpada.
Warka u Marka
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Last edited by mlody_w_fachu; 2008-04-12, 18:28.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Last edited by mlody_w_fachu; 2008-04-12, 18:40.po prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
Last edited by mlody_w_fachu; 2008-04-12, 18:49.po prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
Młody! Dzięki za odwiedziny, zdjęcia, napitki (małżonce ryże bardzo smakowało) relację. Zapomniałeś chlebka... nic to. Jak tam katar? aleś się zaprawił!
Dzisiejsze już miło bulka! Aż się dziwię że tak szybko.
To był ostatni lagerek tego roku bo i temperatura idzie w górę i coś drożdże jakby mutowały... Więc nadchodzi czas na .... PSZENICĘ !!!!!!! No i ALE... takie piękne czerwone z posmakami winnymi.....
Oki - trzeba by jakoś uświęcić 'praznik maja, praznik sonca i wiesny'.... kurcze lat temu X dziadzio naprzeciwko, jak jeszcze mieszkałem z rodzicami, uświęcał ten szczególny dzień 1 maja zapierdalając przy malowaniu balkonu... jakby na przekór sąsiadowi obok, który to 1 maja (lub może nawet 30 kwietnia?) wieszał fanę aby 2 (przed przeklętym 3 maja) zdjąć... komunistyczna cholera ta były dyrektor z nadania PZPR obecnie jest dupnym niemcem!!!!! Oj krew mi się burzy... idę po następne do piwnicy! szkoda nerwów na mendy!
Do zobaczenia w Madero MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziO 18 mam mecz więc wycieczka do Podlesia raczej odpada.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedzistrzeliłeś jaką bramę chociaż, czyś na ławce cały mecz przesiedział?Last edited by mlody_w_fachu; 2008-04-12, 20:34.po prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziJak w tej reklamie, "3 strzeliłem"Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
Comment