no dobra, wgrzałem też swoje błony
2008.03.01 - Zielona Góra, III Spotkanie Piwowarów w Hauście
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dominik78 Wyświetlenie odpowiedziNawet nic prawie nie zgubiłem.Aparat mam tylko odtwarzacz mp3 posiałem ale to już tradycjabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Przyłączę się do podziękowań:
-dla wszystkich przybyłych za super imprezę w doborowym towarzystwie i pyszne wyroby,
-dla właścicieli Hausta za możliwość organizacji kolejnego spotkania w ich przybytku,
-dla Jarka za oprowadzenie po browarze i pyszne piwo
-dla fotografów za fotki, jeszcze Siara się tylko obija , chyba.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziWitam, witam.
Jestem pod wielkim wrażeniem po spotkaniu w Zielonej. była pierwszorzędna, a piwo z browaru sulfur & kuli (Trzy letnie w dużej butli. Przypomnijcie nazwe bo zapomniałem ) było niesamowite pod względem smaku i mocy. Poprostu powaliło mnie z nóg. Wielkie Sorki, że wyszedłem bez pożegnania, ale musiałem ewakuować się na świeże powietrze.
Prosze o recepture tego piwka, spróbujemy Was podrobić
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania
PS
Idę się położyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedzi-dla fotografów za fotki, jeszcze Siara się tylko obija , chyba.
m.in.
Comment
-
-
Chętni mogą się do mnie zgłaszać po adres FTP na który wrzuciłem wszystkie w miarę udane fotki, jakie się znalazły na mojej idiotenkamerze.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
zgłaszamy się- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment