Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Pomysł na gadżet Warsztatowy - konkurs!
Collapse
X
-
Last edited by e-prezes; 2008-02-07, 19:17.
-
-
Kapsle z profesjonalnie nadrukowanym logo warsztatów. Tylko nie wiem czy by to było realne do załatwienia.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Tylko po co niezbieraczom kapsle?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Kapsli to musiałoby być 100 na łebka. Nie sądzę, żeby był problem ze zrobieniem ich. Właściwie to bardzo fajny pomysł, ale na gadżet dodatkowy. Pomyślę, którego sponsora o to dziabnąć
Z Urzędu Miasta Wrocławia musi być coś stylowego, porządnego, do używania na lata. Też nie wiem, jakim budżetem dysponuję, ale dano mi do zrozumienia, że grunt, żeby pomysł chwycił, to i kasa się znajdzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTeż nie wiem, jakim budżetem dysponuję, ale dano mi do zrozumienia, że grunt, żeby pomysł chwycił, to i kasa się znajdzie
Jest porządny, stylowy i do używania na lata.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKapsli to musiałoby być 100 na łebka. Nie sądzę, żeby był problem ze zrobieniem ich. Właściwie to bardzo fajny pomysł, ale na gadżet dodatkowy. Pomyślę, którego sponsora o to dziabnąć
Jednak faktycznie wymogów reprezentatywności to nie spełnia. Myślę dalej.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
A czy istnieje możliwość zrobienia dwóch różnych gadżetów? Bo ja rozumuje tak (jako osoba nie warząca piwa).
Dla piwowarów biorących udział w warsztatach najfajniesze będzie coś, co przyda się przy warzeniu piwka (jak zaproponowane mieszadło czy tym podobny sprzęt). Ale dla osób, które zajrzały tam towarzysko, przypadkiem itp., nie parających się produkcją piwa taki gadżet nie będzie potrzebny i nie będą go używać. Dla nich warto wymyślić coś, czego będą używać częściej np. przy piciu piwa i co będzie im przypominać miło spędzony czas na warsztatach, a nie jak chochla będzie kurzyć się w szafce .
Sprzętu dla piwowarów raczej nie wymyśle ale dla postronnych kibiców się postaram .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKapsli to musiałoby być 100 na łebka. Nie sądzę, żeby był problem ze zrobieniem ich. Właściwie to bardzo fajny pomysł, ale na gadżet dodatkowy. Pomyślę, którego sponsora o to dziabnąć...
Comment
-
-
podczas rozmów z Burmistrzem Grodziska Wlkp na temat gadżetów na Giełdę i konkurs w Grodzisku ,był na TAK ale z zastrzeżeniem że nie mogą one kojarzyć się za bardzo z piwem , aby nikt mu się nie doczepił że propaguje alkohol . Jak to wygląda we Wrocku ?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
No cóż, Grzeber, nie ukrywam, że jest to impreza dedykowana dla piwowarów domowych, ja na giełdy towarzysko jeżdżę i jakoś nie ma tam gadżetów piwowarskich
Od UM będzie JEDEN gadżet, po za tym, oczywiście będą różne inne upominki od innych sponsorów i wśród nich jakaś pamiątka ciekawa pewnie i dla Ciebie się znajdzie.
Gadżet od UM zapewne i tak będzie w wersji limitowanej i w pierwszym rzędzie otrzymają go piwowarzy, którzy przywieźli swoje piwo, oraz piwowarzy biorący udział w konkursie piw domowych.
Comment
-
-
a ja bym proponował drewnianą lub z tworzywa, ładną ale też praktyczną skrzynkę na piwo np na 6-8 butelek, z jedne strony logo warsztatów, z drugiej herb Wrocławia.
Pomysł drugi - jeśli miałby być droższy - lustro - tak jak niektóre browary mają reklamy, tylko, że tutaj z logo warsztatów i Wrocławia jakoś fajnie zakomponowane.
Pomysł trzeci, w oparciu o łyżki do mieszania zacieru - łyżka-chochelka ze stali nierdzewnej do nabierania próbki piwa z grawerem w komplecie ze szklanką typu menzurką. Do badania próbki piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzipodczas rozmów z Burmistrzem Grodziska Wlkp na temat gadżetów na Giełdę i konkurs w Grodzisku ,był na TAK ale z zastrzeżeniem że nie mogą one kojarzyć się za bardzo z piwem , aby nikt mu się nie doczepił że propaguje alkohol . Jak to wygląda we Wrocku ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedzia ja bym proponował drewnianą lub z tworzywa, ładną ale też praktyczną skrzynkę na piwo np na 6-8 butelek, z jedne strony logo warsztatów, z drugiej herb Wrocławia.
Pomysł drugi - jeśli miałby być droższy - lustro - tak jak niektóre browary mają reklamy, tylko, że tutaj z logo warsztatów i Wrocławia jakoś fajnie zakomponowane.
Pomysł trzeci, w oparciu o łyżki do mieszania zacieru - łyżka-chochelka ze stali nierdzewnej do nabierania próbki piwa z grawerem w komplecie ze szklanką typu menzurką. Do badania próbki piwa
Comment
-
Comment