Miło mi poinformować, że dzięki WZK Victoria znowu w tym roku będą sponsorowane koszulki warsztatowe. Obrazek koszulkowy jest autorstwa naszego kolegi BigLebowskiego, jak również logo warsztatowe
Kto dostaje koszulkę za darmo:
- piwowarzy wystawiający piwka do degustacji
- zwycięzcy konkursu piw domowych (pierwsze 3 miejsca)
Jeśli są osoby nie wystawiające piw pragnące kupić taką koszulkę, to proszę o informację na PW - zamówię więcej i będą do odbioru na Warsztatach.
Proszę też wszystkich zainteresowanych o podanie pożądanego rozmiaru koszulki, będę robiła co w mojej mocy, żeby dopasować.
Kolor prawdopodobnie będzie taki jak rok temu - ecru - ale tak naprawdę dopóki nie kupię, to nic nie wiadomo - zależy od aktualnego stanu w hurtowni koszulek
Kto dostaje koszulkę za darmo:
- piwowarzy wystawiający piwka do degustacji
- zwycięzcy konkursu piw domowych (pierwsze 3 miejsca)
Jeśli są osoby nie wystawiające piw pragnące kupić taką koszulkę, to proszę o informację na PW - zamówię więcej i będą do odbioru na Warsztatach.
Proszę też wszystkich zainteresowanych o podanie pożądanego rozmiaru koszulki, będę robiła co w mojej mocy, żeby dopasować.
Kolor prawdopodobnie będzie taki jak rok temu - ecru - ale tak naprawdę dopóki nie kupię, to nic nie wiadomo - zależy od aktualnego stanu w hurtowni koszulek
Comment