Pewnie nie, ślij !!!
2008.08.09 - Parpary, II Pomorski Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak Wyświetlenie odpowiedziAdres do wysyłki się nie zmienił?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziKto z naszych swe piwa wysłali na konkurs?
Rozumiem że:
- Huanghua
- Mapajak
- jo.
Ktoś jeszcze?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNo to jest nas czterech:
- Huanghua
- Arzy
- Mapajak
- jo.
Ktoś jeszcze? Przeca nos pewnie więcej-jest jakoś lista startowo?
Pozwólcie, że komplet wyników zostanie umieszczony jutro w okolicach południa.
Powiem tylko, Grand Championem nie jest jest żadna z powyższych osób.
Teraz, niech się oddam spozywaniu Gościszewa i ŻywegoW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziKonkurs zakończony!
Pozwólcie, że komplet wyników zostanie umieszczony jutro w okolicach południa.
Powiem tylko, Grand Championem nie jest jest żadna z powyższych osób.
Teraz, niech się oddam spozywaniu Gościszewa i Żywego
Ale Żywego a szczególnie Gościszewa Ci zazdroszę.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
No i już
Wynik zamieszczam w ponizszym pliku pdf
wyniki konkursu.pdf
Najwięcej punktów zdobyło piwo: India Pale Ale , Piotra Wypycha z Komorowa. Zdobył on tym samym tytuł Grand Championa II Pomorskiego Konkursu Piw Domowych w Malborku.
Gratulujemy!
Kompletna lista nagród zostanie opublikowana 15-08-2008. Obecnie trwa ich kompletowanie.
Powiem tylko, że z pewnością będą to: GPS, worki słodu pilzneńskiego, butla CO2, oraz kegi PEPSI 19l.
Wszystkie nagrody zostaną wysłane Pocztą Polską lub kurierem, na koszt organizatorów konkursu.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziGratulacje dla Piotra Wypycha za najlepsze piwo konkursowe.
Jo sie tyż bardzo ciesza z zajętych miejsc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziGratulacje dla mwa i codera, mwa przyjmiesz uczniaPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziDzięki za gratulacje. Marek z tym uczniem to przesadzosz, może mom sie do Cia zapisać.
Comment
-
-
Malbork przywitał nas wczoraj świetną pogodą. Tłumy ludzi zwiedzały zameczek, a my w cieniu parasolów knajpy "Piwniczka", oczekiwaliśmy na rozwój konkursowych wydarzeń.
Do konkursu stanęło 16 piw z całej Polski. Wszystkie kategorie zostały obsadzone w ilości conajmniej 3 piw.
Wg. mnie poziom zdecydowanie wysoki, szczególnie w kategorii piw mocnych.
Dla zobrazowania atmosfery konkursu, kilka fotek:
Baner promujący Pomorski Konkurs Piw Domowych
Piwa oczekujące na swą kolej
komplet jury w akcji
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment