Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwochłon
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.08.09 - Parpary, II Pomorski Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziTyle pytań a nawet profilu nie wypełniłeś
Nie chce Ci sie używać wyszukiwarki
Nazwiska łatwo rozszyfrujesz po poczytaniu gratulacji
Dziękuję za linka
Na koniec piwa się napij bo męczący jesteś
Przy okazji dziękuję jednemu z forumowiczów (z ogromnym dorobkiem) który bez wywyższania się i złośliwości powiedział mi na PW co i jak z tymi konkursami.
Przy okazji, jakby komuś z organizatorów chciałoby się uzupełnić odpowiedzi na moje pytania (w postach wyżej) byłbym wdzięczny.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi na moje pytania (nawet te dołujące)
pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziJeśli interesujesz się archeologią, to tak... była znana postać: dr Adam Chęć
Niestety nie kojarzę tego Pana, ale dziękuję za odpowiedź. W komisji ile jest osób?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomkowik Wyświetlenie odpowiedziW komisji ile jest osób?
Uwarzyłeś juz jakieś piwo, że się dopytujesz o konkursy?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nagrody na II PKPD
Na portalu konfraternia.org właśnie wywieszono listę nagród za II Pomorski Konkurs Piw Domowych.
Comment
-
-
Na cztery konkursy trunków domowych prócz piwa jeszcze wina (Zaułek Benowo), miody pit. (zamek w Przezmarku i nalewki (zamek w Gniewie) zabezpieczyliśmy początkowo 4 x GPS. W związku z tym, że pojawiło się ich 6 - dowartosciowaliśmy konkurs piwny, który Wielka Konfraternia Zacnego Jadła, Napitku i Rękodzieła poprowadziła - w przeciwieństwie do powyższych - po raz pierwszy.
Na konkurs piwny inne nagrody były przewidziane od dość dawna, czego ślady są na portalu Konfraterni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WitekCC Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś posiada tel. do Piotra Wypycha prosiłbym o zapodanie mi na PW. Idzie o wysyłkę nagrodwej butli. W tej chwili kroi mi się jej wywózka w jego okolice, ale wolałbym się upewnić.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Comment