Niezależnie od imprezy, nietęga frekwencja się szykuje w Opolu Mam nadzieję że przynajmniej Bakłażan dołączy.
Wspólne warzenie w Opolu
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Warzenie się odbyło przy wydatnej współpracy z Baklazankiem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kolejna warka
Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć na kolejne warzenie - zapraszamy jutro do siebie. Proszę o kontakt tu lub na pw.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
sądzę że będziemy iść fermentor w fermentor- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Kolejne warzenie w poniedziałek 2008.12.08. - trza uwarzyć Dubbela na Warsztaty Chętnych zapraszamy. Słody już ześrutowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziKolejne warzenie w poniedziałek 2008.12.08. - trza uwarzyć Dubbela na Warsztaty Chętnych zapraszamy. Słody już ześrutowane
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzibędę w poniedziałek w Opolu, ale o której warzycie??
Mamy drożdże Maruś pośrednio od Ciebie, to pośrednio to kolega Macas nam zorganizował, który został naszym oficjalnym kanałem przerzutu z Wrocławia. Koledze gratulujemy i dziękujemyLast edited by Maggyk; 2008-12-08, 06:48.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Kurde, to już nie mam nawet kontroli nad własnymi drożdżami, no!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziOd rana warzymy. A nocujesz u nas?
...
Comment
-
-
To był ciężki dzień bez pomocników. Tylko Maggyk i ja walczyliśmy z dubelkiem. Koniec końców zaczęliśmy ok. 13.00. Brzeczkę zaszczepiliśmy dopiero ok. 23.00 drożdżami od Macasa/Marusi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment