co do ram czasowych to bym sieza bardzo nie przejmował - myślę że spokojnie jakoś się zmieścimy ze wszystkim - nie muszą byc przecie wszystkie sejse pod rząd możan to zrobić o różnych godzinach tak aby wszysccy uczstniczacy piwowarzy nie stracili niczego z imprezy
VI WWP 2009 - Panel degustacyjny
Collapse
X
-
Comment
-
Minutki to ogólnie to co zapamiętałes ze spotkania - ustalenia, uwagi itp,
w korporacjach (i nie tylko) stosuje się taką metode po spotkaniach, aby każdy później napisał co zostało ustalone dzięki czemu sprawa jest jasna i nie rozmywa się w czasie - wiadomo ze każdy może inaczej pamiętac coś po pewnym czasie a tak ma to na papierze i jest wszystko jasneComment
-
Minutki to ogólnie to co zapamiętałes ze spotkania - ustalenia, uwagi itp,
w korporacjach (i nie tylko) stosuje się taką metode po spotkaniach, aby każdy później napisał co zostało ustalone dzięki czemu sprawa jest jasna i nie rozmywa się w czasie - wiadomo ze każdy może inaczej pamiętac coś po pewnym czasie a tak ma to na papierze i jest wszystko jasnePfuj.
Comment
-
Ja mam tylko pytanie ???
Jeżeli np. nie załapię się do grupy dyskusyjnej a jako początkujący (dopiero 24 W) zainteresowany byłbym konkretnym stylem, czy będzie szansa na przemycenie mojej skromnej osoby na odległość głosu
I czy później wnioski z "obrad gatunkowych" będą w jakieś formie dostępne, np. SPISANE z MINUTEKPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Ja mam tylko pytanie ???
Jeżeli np. nie załapię się do grupy dyskusyjnej a jako początkujący (dopiero 24 W) zainteresowany byłbym konkretnym stylem, czy będzie szansa na przemycenie mojej skromnej osoby na odległość głosu
I czy później wnioski z "obrad gatunkowych" będą w jakieś formie dostępne, np. SPISANE z MINUTEKchodzi, żeby nie było sytuacji, ze na panel zapisują się ludzie, którzy mają na koncie 2 warki z brewkita, bo to nie za bardzo dla nich punkt programu.
Comment
-
-
Na zasadzie tego co ART nazywa opracowaniami !!!
Ja mam ciągle jakieś pytania i dręczę różne osoby
I myślę, że żeby to miało ręce i nogi, Marusia (jako prezes) musi dać ogólne ramy czasowe warsztatów, wtedy będzie łatwiej dopasować resztę !!!Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Comment
-
Zastanawiam sie, czy nie bedzie lepiej zrobic tego dzien po warsztatach, lub w drugi dzien warsztatow.
Myslalem, o czyms podobnym do szkolenia sensorycznego.
Plusy, to brak ograniczen jesli chodzi o czas i forme, wiecej spokoju, a o osoby biorace udzial w panelu nie straca nic z warsztatow. Poza tym piwowarzy beda dostepni przez caly czas trwania imprezy.
Zdecydowanym minusem jest to, ze nie ma w planach drugiego dnia warsztatow, czy moga byc problemy z lokalemComment
-
Moim zdaniem nie potrzeba drugiego dnia, bo o ile się orientuję Ci piwowarzy którzy mają jeszcze trochę czasu na pytania i odpowiedzi we własnym gronie przenoszą się do z góry upatrzonej knajpki, kontynuując dyskusję
Myślę, że jeżeli chodzi o organizację, to (jeżeli to będzie AGORA) panel może się odbyć w tym samym miejscu gdzie wcześniej będzie końkursowe jury !!!
Dobre miejsce i szlak degustacyjny będzie przetartyPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Ale calkowicie nowi kludzie, ktorzy przychodza na warsztaty zazwyczaj nie przenosza sie do knajpki, bo piworzy miedzy soba to moga sie kontaktowac codziennie.Comment
-
I dla tych są właśnie warsztaty, jeśli im się spodoba to za rok będę jako piwowarzy, a PANEL o którym tu mówimy jest dla tych co już to piwo ważą (składniki) i warzą, a spotkają się aby to co robią smakowało jeszcze bardziej i piwowarom i OMC piwowarom !!!Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
Related Topics
Collapse
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie?
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:37 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment