co do ram czasowych to bym sieza bardzo nie przejmował - myślę że spokojnie jakoś się zmieścimy ze wszystkim - nie muszą byc przecie wszystkie sejse pod rząd możan to zrobić o różnych godzinach tak aby wszysccy uczstniczacy piwowarzy nie stracili niczego z imprezy
VI WWP 2009 - Panel degustacyjny
Collapse
X
-
Comment
-
Minutki to ogólnie to co zapamiętałes ze spotkania - ustalenia, uwagi itp,
w korporacjach (i nie tylko) stosuje się taką metode po spotkaniach, aby każdy później napisał co zostało ustalone dzięki czemu sprawa jest jasna i nie rozmywa się w czasie - wiadomo ze każdy może inaczej pamiętac coś po pewnym czasie a tak ma to na papierze i jest wszystko jasneComment
-
Minutki to ogólnie to co zapamiętałes ze spotkania - ustalenia, uwagi itp,
w korporacjach (i nie tylko) stosuje się taką metode po spotkaniach, aby każdy później napisał co zostało ustalone dzięki czemu sprawa jest jasna i nie rozmywa się w czasie - wiadomo ze każdy może inaczej pamiętac coś po pewnym czasie a tak ma to na papierze i jest wszystko jasnePfuj.
Comment
-
Ja mam tylko pytanie ???
Jeżeli np. nie załapię się do grupy dyskusyjnej a jako początkujący (dopiero 24 W) zainteresowany byłbym konkretnym stylem, czy będzie szansa na przemycenie mojej skromnej osoby na odległość głosu
I czy później wnioski z "obrad gatunkowych" będą w jakieś formie dostępne, np. SPISANE z MINUTEKPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Ja mam tylko pytanie ???
Jeżeli np. nie załapię się do grupy dyskusyjnej a jako początkujący (dopiero 24 W) zainteresowany byłbym konkretnym stylem, czy będzie szansa na przemycenie mojej skromnej osoby na odległość głosu
I czy później wnioski z "obrad gatunkowych" będą w jakieś formie dostępne, np. SPISANE z MINUTEKchodzi, żeby nie było sytuacji, ze na panel zapisują się ludzie, którzy mają na koncie 2 warki z brewkita, bo to nie za bardzo dla nich punkt programu.
Comment
-
-
Na zasadzie tego co ART nazywa opracowaniami !!!
Ja mam ciągle jakieś pytania i dręczę różne osoby
I myślę, że żeby to miało ręce i nogi, Marusia (jako prezes) musi dać ogólne ramy czasowe warsztatów, wtedy będzie łatwiej dopasować resztę !!!Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Comment
-
Zastanawiam sie, czy nie bedzie lepiej zrobic tego dzien po warsztatach, lub w drugi dzien warsztatow.
Myslalem, o czyms podobnym do szkolenia sensorycznego.
Plusy, to brak ograniczen jesli chodzi o czas i forme, wiecej spokoju, a o osoby biorace udzial w panelu nie straca nic z warsztatow. Poza tym piwowarzy beda dostepni przez caly czas trwania imprezy.
Zdecydowanym minusem jest to, ze nie ma w planach drugiego dnia warsztatow, czy moga byc problemy z lokalemComment
-
Moim zdaniem nie potrzeba drugiego dnia, bo o ile się orientuję Ci piwowarzy którzy mają jeszcze trochę czasu na pytania i odpowiedzi we własnym gronie przenoszą się do z góry upatrzonej knajpki, kontynuując dyskusję
Myślę, że jeżeli chodzi o organizację, to (jeżeli to będzie AGORA) panel może się odbyć w tym samym miejscu gdzie wcześniej będzie końkursowe jury !!!
Dobre miejsce i szlak degustacyjny będzie przetartyPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Ale calkowicie nowi kludzie, ktorzy przychodza na warsztaty zazwyczaj nie przenosza sie do knajpki, bo piworzy miedzy soba to moga sie kontaktowac codziennie.Comment
-
I dla tych są właśnie warsztaty, jeśli im się spodoba to za rok będę jako piwowarzy, a PANEL o którym tu mówimy jest dla tych co już to piwo ważą (składniki) i warzą, a spotkają się aby to co robią smakowało jeszcze bardziej i piwowarom i OMC piwowarom !!!Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment