co do ram czasowych to bym sieza bardzo nie przejmował - myślę że spokojnie jakoś się zmieścimy ze wszystkim - nie muszą byc przecie wszystkie sejse pod rząd możan to zrobić o różnych godzinach tak aby wszysccy uczstniczacy piwowarzy nie stracili niczego z imprezy
VI WWP 2009 - Panel degustacyjny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzipo sesji fajnie jakby zrobic minutki (wiem nikt tego nie lubi ale fajnie jakbycoś po takim spotkaniu zostało dla potomności) minutki zbierze host i podsumuje i wyłozy wszystko na forum
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA co to są minutki?
Herbata na Warsztatach?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA co to są minutki?
w korporacjach (i nie tylko) stosuje się taką metode po spotkaniach, aby każdy później napisał co zostało ustalone dzięki czemu sprawa jest jasna i nie rozmywa się w czasie - wiadomo ze każdy może inaczej pamiętac coś po pewnym czasie a tak ma to na papierze i jest wszystko jasne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziMinutki to ogólnie to co zapamiętałes ze spotkania - ustalenia, uwagi itp,
w korporacjach (i nie tylko) stosuje się taką metode po spotkaniach, aby każdy później napisał co zostało ustalone dzięki czemu sprawa jest jasna i nie rozmywa się w czasie - wiadomo ze każdy może inaczej pamiętac coś po pewnym czasie a tak ma to na papierze i jest wszystko jasne
Comment
-
-
Ja mam tylko pytanie ???
Jeżeli np. nie załapię się do grupy dyskusyjnej a jako początkujący (dopiero 24 W) zainteresowany byłbym konkretnym stylem, czy będzie szansa na przemycenie mojej skromnej osoby na odległość głosu
I czy później wnioski z "obrad gatunkowych" będą w jakieś formie dostępne, np. SPISANE z MINUTEKPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziJa mam tylko pytanie ???
Jeżeli np. nie załapię się do grupy dyskusyjnej a jako początkujący (dopiero 24 W) zainteresowany byłbym konkretnym stylem, czy będzie szansa na przemycenie mojej skromnej osoby na odległość głosu
I czy później wnioski z "obrad gatunkowych" będą w jakieś formie dostępne, np. SPISANE z MINUTEK
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziMinutki to ogólnie to co zapamiętałes ze spotkania - ustalenia, uwagi itp, w korporacjach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzi[...]
I czy później wnioski z "obrad gatunkowych" będą w jakieś formie dostępne, np. SPISANE z MINUTEKLast edited by piotry; 2008-10-20, 10:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMacas nie świruj chodzi, żeby nie było sytuacji, ze na panel zapisują się ludzie, którzy mają na koncie 2 warki z brewkita, bo to nie za bardzo dla nich punkt programu.
Na zasadzie tego co ART nazywa opracowaniami !!!
Ja mam ciągle jakieś pytania i dręczę różne osoby
I myślę, że żeby to miało ręce i nogi, Marusia (jako prezes) musi dać ogólne ramy czasowe warsztatów, wtedy będzie łatwiej dopasować resztę !!!Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziDobra już nie będę świrował, a spisane to może być w formie elektronicznej broszury.
Comment
-
-
Zastanawiam sie, czy nie bedzie lepiej zrobic tego dzien po warsztatach, lub w drugi dzien warsztatow.
Myslalem, o czyms podobnym do szkolenia sensorycznego.
Plusy, to brak ograniczen jesli chodzi o czas i forme, wiecej spokoju, a o osoby biorace udzial w panelu nie straca nic z warsztatow. Poza tym piwowarzy beda dostepni przez caly czas trwania imprezy.
Zdecydowanym minusem jest to, ze nie ma w planach drugiego dnia warsztatow, czy moga byc problemy z lokalem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziChodziło mi o to, żebyś nie świrował, że się nie dostaniesz na panel. Stwierdzenie, że mając 24 warki na koncie jesteś początkujący trąciło mi faryzeuszostwem.
Moim zdaniem nie potrzeba drugiego dnia, bo o ile się orientuję Ci piwowarzy którzy mają jeszcze trochę czasu na pytania i odpowiedzi we własnym gronie przenoszą się do z góry upatrzonej knajpki, kontynuując dyskusję
Myślę, że jeżeli chodzi o organizację, to (jeżeli to będzie AGORA) panel może się odbyć w tym samym miejscu gdzie wcześniej będzie końkursowe jury !!!
Dobre miejsce i szlak degustacyjny będzie przetartyPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem nie potrzeba drugiego dnia, bo o ile się orientuję Ci piwowarzy którzy mają jeszcze trochę czasu na pytania i odpowiedzi we własnym gronie przenoszą się do z góry upatrzonej knajpki, kontynuując dyskusję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziAle calkowicie nowi kludzie, ktorzy przychodza na warsztaty zazwyczaj nie przenosza sie do knajpki, bo piworzy miedzy soba to moga sie kontaktowac codziennie.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
Comment