Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.03.07 - Zielona Góra, IV Spotkanie Piwowarów w Hauście
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rycho77 Wyświetlenie odpowiedziCzy kompletnie zieloni będą mogli się czegoś nauczyć?
czy to spotkanie raczej dla starych wyjadaczy ?Last edited by anteks; 2009-02-23, 14:18.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Mła niestety jednak nie będzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gerdzio Wyświetlenie odpowiedzipiwa nie zabraknie chleb ze smolcem tez nie no i kiszony ogóras
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rycho77Czy kompletnie zieloni będą mogli się czegoś nauczyć?
czy to spotkanie raczej dla starych wyjadaczy ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMła niestety jednak nie będzie
Comment
-
-
Już się nie mogę doczekać, chciałoby się rzucić w cholerę wszystko i już jechać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJuż się nie mogę doczekać, chciałoby się rzucić w cholerę wszystko i już jechać
Do Wrocławiaków:
oj wykruszacie się , no nic może mi się za to uda na Warsztaty przybyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedzi
Do Wrocławiaków:
oj wykruszacie się , no nic może mi się za to uda na Warsztaty przybyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie biorę pod uwagę, że mogłoby Ci się nie udać Wielce boleję nad niemożnością przyjazdu, ale postaram się choć co 2 lata Was odwiedzać, zatem za rok nie ma zmiłuj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedziW zeszłym roku deklarowałaś coroczną wizytę
Comment
-
Comment