2009.08.17-21 - Grodzisk Wielkopolski, Letnia Szkoła Piwowarów 2009
Collapse
X
-
Comment
-
Całkiem możliwe mieli nawet jakiś sekretariat gdzie Manifest był powielany, na ścianie frontowej był jakiś napis o Rolnictwie (a może mi się tylko wydaje, na żadnym zdjęciu nie mam tego szczegółu )
PS. Mnie osobiście brakuje jeszcze informacji kto śpi na sali z wtorku na sobotę i kto jedzie na wycieczkę trzeba się gdzieś ustawićalbo wracać na chate po wykładach (najgorsza opcja )
Comment
-
-
Fajnie was znowu widzieć
Cześć, pare info na szybko (bo z pracy pisze, będą błędy ortograficzne). Super że zaczęła się dyskusja - wykłady się już szykują więc jakbyście mieli jakieś sugestje to czekamy. Marusia - karty u mnie przezimowaływięc oddam pierwszego dnia szkoły (kurde nadal nie nauczyłem się grać). Wykłady będą (o ile dobrze pamiętam nazwę) w Domu Pomocy Społecznej. Jakby kto miał problem z dojazdem to w Poznaniu mogą zorganizować bazę.
Comment
-
Ośrodek Pomocy Społecznej http://bip.grodzisk.wlkp.pl/bip.php?pid=254Mniej książków więcej piwaComment
-
Czy jest juz lista uczestników wykładów, którzy się załapali?
Pozostał niecały tydzień i nic nie wiadomo.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Jak chcesz wiedzieć to email i telefon do Agnieszki są w niniejszym temacie.Comment
-
Na Szkołę zapisało się łącznie 16 osób, zatem wszyscy chętni dostali się bez egzaminów
Nocleg jest możliwy od niedzieli od godz. 18.00Comment
-
Letnia szkoła będzie, zmieniamy tylko nieco lokalizacje i termin, tak więc szkoła odbędzie się w terminie 10 - 11 września (wychodzi na to że będzie jesienna) i z Grodziska przenosimy się do Szreniawy (10 km od Poznania - Muzeum Rolnictwa i Wsi)Comment
-
łeee, drezyn nie będzie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment