2009.08.17-21 - Grodzisk Wielkopolski, Letnia Szkoła Piwowarów 2009

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Małażonka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedzi
    Nie zdeklarowani tylko ci co byli w zeszłym roku (...)
    Mam nadzieję Kuli, że się mylisz i zgodnie z wiadomością przekazaną przez Arzego formularz na dniach pojawi się jednak na stronie www.grodzisk.wlkp.pl
    W innym przypadku stwierdzę, że robi się z tego hermetycznie zamknięte koło wzajemnej adoracji... A to już krok do autodestrukcji
    Myślę, że byłaby to duża strata - dla wszystkich...

Mamy nadzieję z Maćkiem przyjechać choć na część teoretyczną, ale tylko w wypadku pojawienia się formularza na stronie ogólnodostępnej. W niszczeniu tak fajnego pomysłu nie mamy ochoty brać udziału
    Last edited by Małażonka; 2009-07-21, 09:42.

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Aśka, wyluzuj, poczekaj, ja byłam w zeszłym roku, rozmawiałam z Agnieszką 17.07, a formularza też nie dostałam Zaraz do niej zadryndam.
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• bubbl
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.07
        • 7

a czy ktos wie jaki jest limit miejsc? bo nie wiem czy sie zglaszac, skoro moze sie okazac ze wszystkie miejsca sa juz obstawione:/

Comment

• KULI
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.10
          • 197

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
          Mam nadzieję Kuli, że się mylisz i zgodnie z wiadomością przekazaną przez Arzego formularz na dniach pojawi się jednak na stronie www.grodzisk.wlkp.pl
          W innym przypadku stwierdzę, że robi się z tego hermetycznie zamknięte koło wzajemnej adoracji... A to już krok do autodestrukcji
          Myślę, że byłaby to duża strata - dla wszystkich...

Mamy nadzieję z Maćkiem przyjechać choć na część teoretyczną, ale tylko w wypadku pojawienia się formularza na stronie ogólnodostępnej. W niszczeniu tak fajnego pomysłu nie mamy ochoty brać udziału
          Troszkę przesadziłaś Wysłała nam bo miała nasze adresy - przynajmniej ja tak to odebrałem, po za tym pisała mi, że wyjeżdża na urlop, więc moim zdaniem najlepiej by było jakby ART tu to zamieścił. Marusia zaraz sprawę wyjaśni jak sądzę, ale o żadnej wzajemnej adoracji w tym przypadku mowy być nie może

Comment

• Małażonka
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            Aśka, wyluzuj, poczekaj, ja byłam w zeszłym roku, rozmawiałam z Agnieszką 17.07, a formularza też nie dostałam Zaraz do niej zadryndam.
            Marusiu, ja się nie denerwuję. Komentuję jedynie wiadomość przekazaną przez Kuli'ego, która zakrawa na czysty idiotyzm. Sądzę, że to są tylko domysły Kuli'ego, poparte otrzymanym formularzem, a nie potwierdzone wiadomości. Jednak nie byłabym sobą, gdybym coś takiego przemilczała. Znasz mnie przecież
            Last edited by Małażonka; 2009-07-21, 09:56.

Comment

• KULI
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 197

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bubbl Wyświetlenie odpowiedzi
              a czy ktos wie jaki jest limit miejsc? bo nie wiem czy sie zglaszac, skoro moze sie okazac ze wszystkie miejsca sa juz obstawione:/
              Zgłoś się, a się przekonasz - szczególnie, że decyduje kolejność zgłoszeń

Comment

• bubbl
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2009.07
                • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedzi
                Zgłoś się, a się przekonasz - szczególnie, że decyduje kolejność zgłoszeń
                no dobra, ale co jesli wysle zgloszenie, zaplace, a juz miejsc nie bedzie? decyduje data stempla pocztowego, czy jak? nie zebym panikowal, po prostu wole sie upewnic.
                nie lepiej by bylo zrobic w necie jakas wstepna liste?

Comment

• mark33
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2005.04
                  • 3283

Ludziska spokojnie 6 osób się zdeklarowło, wszystko się wyjaśni a ilość miejsc chyba będzie większa niż w zeszłym roku choćby ze względu na 2 poziomy wykładów. O wycieczce nie wspomnę bo widać jak jest.
                  Last edited by mark33; 2009-07-21, 10:06.

Comment

• Marusia
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

Miejsc łącznie jest 30, czyli po 15 na każdy poziom. Formularz zawiśnie jeszcze dziś na stronie Grodziska, ale póki co zawieszam pod niniejszym postem.

Wysyłać na adres: a.adamczak@grodzisk.wlkp.pl
                    Attached Files
                    Last edited by Marusia; 2009-07-21, 10:21.

www.wrowar.com.pl

Comment

• KULI
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.10
                      • 197

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
                      Marusiu, ja się nie denerwuję. Komentuję jedynie wiadomość przekazaną przez Kuli'ego, która zakrawa na czysty idiotyzm. Sądzę, że to są tylko domysły Kuli'ego, poparte otrzymanym formularzem, a nie potwierdzone wiadomości. Jednak nie byłabym sobą, gdybym coś takiego przemilczała. Znasz mnie przecież
                      Wybacz, ale nie rozumiem co widzisz idiotycznego w przekazaniu faktu, że kilka osób ma formularz i chętnie go przekaże dalej. Zaskakująca jest dla mnie Twoja interpretacja, ale każdy ma prawo do własnej.

Comment

• Małażonka
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 4602

Co widzę idiotycznego?
                        A np. to, że na browar. biz-ie świat się nie kończy
                        A np. to, że grupa podstawowa nie ma racji bytu, gdyby szkolenie było dedykowane jedynie dla osób uczestniczących w nim rok temu

Idiotyczny, wg mnie, byłby fakt przekazania zgłoszenia jedynie osobom, które już uczestniczyły w LSP, a nie sama chęć przekazania posiadanego dobra dalej.

I, proszę, Kuli, zakończmy ten temat - rozmydlamy jedynie niepotrzebnie ten wątek

Comment

• Marusia
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Osoby, które były w zeszłym roku dostają maila z tej przyczyny, że są w bazie, to chyba oczywiste. Kto powiedział, że się ograniczają do browar.bizu? Oni po prostu nam dali info jako pierwszym, a Ty już zapalenia płuc dostajesz

www.wrowar.com.pl

Comment

• bubbl
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2009.07
                            • 7

ludzie! ale po co te klotnie? zarejestrowalem sie wczoraj by poszerzyc swoje horyzonty, a juz przestaje miec ochote tu zagladac :/ dajcie wszyscy na luz!

Comment

• Marusia
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Spoko spoko, będzie dobrze Wszyscy SPOCZNIJ

www.wrowar.com.pl

Comment

• bubbl
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2009.07
                                • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                                Spoko spoko, będzie dobrze Wszyscy SPOCZNIJ
                                i od razu lepiej ;P

Comment

Przetwarzanie...
                                X