Jak wypadł pierwszy pokaz? Pochwalcie się
Niedziela w Czeskim Raju?
Collapse
X
-
Jeszcze pewnie śpią zmęczone ciężką pracą i występami w telewizji kolorowej ."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
-
Wczoraj wieczorem to rzeczywiście byliśmy zmęczeni, niby nie namęczyliśmy się strasznie, ale chyba podświadomy stres doszedł.
Jak wypadło? Jak na pierwszy raz to uważam, że bardzo dobrze Otrzymaliśmy kilka cennych uwag, co można by usprawnić, no i sami zauważyliśmy rzeczy, które trzeba poprawić.
Obecnie przymierzam się do opisania tego na naszym blogu, na którym będą się pojawiały zajawki ze Szkółek oraz dzieje warek na Szkółkach uwarzonych. Oczywiście ze zdjęciami Blog został dopiero założony i póki co jest pusty, ale to się zmieni jeszcze dzisiaj, no a oprawa będzie się rozwijać z biegiem czasu, którego ostatnio za dużo nie mamy
Co do TV, to mamy być w II dzień świąt, jak poznam szczegóły godzinowe, to dam znać.
Na następną Szkółkę, która odbędzie się 26 kwietnia mamy już trochę chętnych, którzy nie zmieścili się na wczorajszą edycję premierową
W ogóle fajnie, bo się nowych ludzi poznaje, a ja to lubię bardzo bardzo
Comment
-
-
No to chyba gratulacje z okazju udanej inauguracji będą na miejscu GRATULUJĘ!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzimamy już trochę chętnych, którzy nie zmieścili się na wczorajszą edycję premierową
Comment
-
-
Właśnie pokazywali Marusie w Teleexpresie jak warzy piwo w Czeskim Raju. I ARTa było widać i WesołegoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Dziś cały materiał z pokazu warzenia w Czeskim Raju pokazały wrocławskie "Fakty". Wesoły też coś powiedział do kamery a ART nadal mieszał w garze.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziDziś cały materiał z pokazu warzenia w Czeskim Raju pokazały wrocławskie "Fakty". Wesoły też coś powiedział do kamery a ART nadal mieszał w garze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJaki tam cały, ponad godzinę siedzieli
Interesujący nas materiał zaczyna się od 09'30"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJaki tam cały, ponad godzinę siedzieli, wywiady z wieloma ludźmi przeprowadzali, a oczywiście został tylko strzęp No ale nic, grunt, że było - stwierdzam, że muszę popracować nad jakimś telewizyjnym uśmiechembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziWółczarska
Comment
-
-
A tak wogóle to jakie piwo warzyliście na pokazie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pale Ale. Będzie wszystko na blogu, jeno ostatnio na niedoczasie jestemLast edited by Marusia; 2009-04-14, 18:57.
Comment
-
-
A teraz (26.04) warzyliśmy dry stouta. Jutro wszystko na blogu się w końcu pojawi. Jakoś doba się ostatnio strasznie skróciła, kiedyś miała 24 godziny i było OK, a teraz jakichś 6 godzin brakuje
Comment
-
Comment