Następne spotkanie: 24 maja 2009.
Niedziela w Czeskim Raju?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA teraz (26.04) warzyliśmy dry stouta. Jutro wszystko na blogu się w końcu pojawi. Jakoś doba się ostatnio strasznie skróciła, kiedyś miała 24 godziny i było OK, a teraz jakichś 6 godzin brakuje
Comment
-
-
Marusiu, jak ktoś się nie doczytał adresu bloga w wiadomości #3, to ze strony Centrum na niego nie wejdzie. Przynajmniej ja tak mam.Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2009-05-02, 13:06. Powód: pomyłka, kliknęłam "edytuj" zamiast "cytuJ"
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMarusiu, jak ktoś się nie doczytał adresu bloga w wiadomości #3, to ze strony Centrum na niego nie wejdzie. Przynajmniej ja tak mam.
Comment
-
-
Witam. Czy takie szkółki będą się jeszcze odbywały w czerwcu lipcu itd. czy przywidziano tylko kilka pokazów i koniec? Niedawno dowiedziałem się że coś takiego istnieje i chciałbym wziąć w tym udział bo sam planuję zacząć warzyć A tak na marginesie świetny pomysł z tym Czeskim Rajembeer beer beer
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarekvip Wyświetlenie odpowiedziWitam. Czy takie szkółki będą się jeszcze odbywały w czerwcu lipcu itd. czy przywidziano tylko kilka pokazów i koniec? Niedawno dowiedziałem się że coś takiego istnieje i chciałbym wziąć w tym udział bo sam planuję zacząć warzyć A tak na marginesie świetny pomysł z tym Czeskim Rajem
Informacje o kolejnym terminie zawsze można znaleźć na naszej stronie http://www.centrumpiwowarstwa.pl w zakładce Szkółka niedzielna w raju
Serdecznie zapraszamyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek1 Wyświetlenie odpowiedziI prezenterka super
Cieszę się, że się podobało - mi dzisiaj też się podobało i chyba ten sposób prezentacji przyjmę na kolejne pokazy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWiem, link niebawem będzie podpięty.
Comment
-
-
A czy Szkółka Niedzielna przewiduje gościnne występy w innych miastach tego pięknego Kraju nad Wisłą?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Nie wykluczamy, że kiedyś to nastąpi. Natomiast w najbliższym czasie niczego takiego nie planujemy, gdyż zwyczajnie brak nam czasu.
Może w sierpniu zorganizujemy coś w Opolu, ale jeszcze zbyt wcześnie by o tym pisać z pełnym przekonaniem.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-05-25, 09:21.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
-
Kolejna szkółka już 19 lipca 2009. Są jeszcze wolne miejsca. Zapraszam wszystkich, którzy chcą rozpocząć swą przygodę z piwowarstwem.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
W niedzielę zapraszamy również uczestników poprzednich szkółek na degustację warzonych wspólnie piw Gdziesik tak na 17.00
Dotychczas uwarzyliśmy: Pale Ale, Grodziskie, Dry Stout, Irish Red Ale, wszystkie na podstawie zestawów Centrum Piwowarstwa.
W najbliższą niedzielę Dunkelweizen
Comment
-
Comment