O nie... a ja nie będę mógł się zjawić :/ Szkoda bo zapowiada się ciekawie.
Niedziela w Czeskim Raju?
Collapse
X
-
Spoko, Szkółki są raz w miesiącu, pewnie w sierpniu też zatem zrobimy, no a potem jest wrzesień, październik, i tak dalej Za którymś razem będziesz mógł przyjść
Comment
-
-
Niestety z przyczyn od nas niezależnych jesteśmy zmuszeni odwołać jutrzejszą szkółkę niedzielną w Czeskim Raju. Wszystkich zainteresowanych przepraszamy.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dzięki uprzejmości kolegi z forum szkółka się jednak odbędzieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Cieszę się bardzo, ... wracając po tygodniowych wakacjach w Czechach postanowiliśmy wpaść do Wrocławia i Czeskiego Raju. Jaka miła niespodzianka nas spotkała gdy podczas tel. rezerwowania miejsc dowiedziałem się że szkółka tego dnia miała się odbyć. Dzięki organizatorom za fajną inicjatywę i możliwość spróbowania poprzednio warzonych piw (Irish Red Ale)... Na drogę powrotną do Łodzi został nam na osłodę słód do chrupania w pociągu i piwo z Czeskiego Raju
Comment
-
-
Mam przyjemność poinformować, że następna Szkółka odbędzie się 23 sierpnia, czyli oczywiście w niedzielę Tym samym udało się kontynuować cykl szkółkowy raz w miesiącu Z wrześniem może być gorzej, zatem zachęcam do udziału teraz, po potem posucha może być, ale nie taka , tylko edukacyjna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziA ile nauczyłeś
Miło Cię było spotkać ponownie. Zaglądaj częściej na szkółki albo w piątki!
Przyjechał bym częściej, jednak nie jestem pracownikiem kolei i za bilety muszę płacić, do domu dojechałem planowo o 4:30 więc szybko się na powtórkę nie zdecyduję (przynajmniej nie jednodniową). Jakoś nic nie poczytałem w drodze powrotnej
Comment
-
-
Dziękuję za wiadomości i praktyczny pokaz oraz degustację wymiana doświadczeń w czasie zajęć , to co pokazaliście skłania mnie do kroku dalej niż gotowce jak dotychczas. Zgodnie z deklaracją mogę przedstawić do oceny "pani profesor i gronu nauczycielskiemu" coś z mojego dorobku ale kiedy i gdzie?
pozdrawiam szanowne grono nauczycieli
Comment
-
-
Zapraszamy na nasz blog, pojawiło się parę fotek z ostatniej szkółki, jak i z Chorzowa
Następna Niedziela w Czeskim zaplanowana na 27.09.2009
Zapraszamy do zapisów. Chętni na wymianę doświadczeń po prezentacji nie muszą się zapisywać, zapraszamy z piwami
Comment
-
-
Przypominam, że niedziela już pojutrze i zapraszam Będę aż do 22.00 na miejscu, można mnie maglować (w sensie zasypywać pytaniami), dopóki za dużo czeskich piw nie wypijęLast edited by Marusia; 2009-09-25, 12:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPrzypominam, że niedziela już pojutrze i zapraszam Będę aż do 22.00 na miejscu, można mnie maglować (w sensie zasypywać pytaniami), dopóki za dużo czeskich piw nie wypiję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA może byście coś nagrali.
Comment
-
Comment