Jak dla mnie może być, ale niech się Maggyk wypowie - obiecywałam bez I
Niedziela w Czeskim Raju?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzia czy ja tam oczami wyobraźni nie widzę literki I przed Pale Ale czasem?
Comment
-
-
Z francuska - L'IPA ...
... że mnie nie będzie, oczywiście.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zapisało się 25 osób - będzie morderczo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZapisało się 25 osób - będzie morderczoMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Piwowary Wrocławskie drogie!
W najbliższą niedzielę nasz kolega Mihai z ramienia telewizorni przybędzie na Szkółkę z kamerą. Zapraszamy Wasze przyjazne mordki do Czeskiego Raju w celu pokazania się i udzielenia wywiadów. No i napicia się piwa
Comment
-
-
Tłomobile?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dla tych co słabo poruszają się po forum podrzucam info o koszulkach dla "Wrocławskich Piwowarów"
Last edited by fidoangel; 2010-04-23, 09:36."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Wczorajsza szkółka wielce udana - niby jak zwykle, ale bardziej
Wszyscy przyszli punktualnie, większość została do samego końca. Mihai filmował adeptów pilnie ze zmarszczonymi czołami studiujących materiały szkoleniowe
Fido wpadł z koszulką z mostem i logo Wrocławskich Piwowarów oraz pokrywką do fermentora, dzięki której mogłam brzeczkę zabrać po pokazie do domu, bo swojej pokrywki nie wzięłam
Aż żałuję, że następna Szkółka dopiero w lipcu
Comment
-
-
Ciesze się, że jednak udało mi się dotrzeć dotrzeć na Szkółkę, było naprawdę warto. Nie doczekałem niestety wysładzania do końca, no ale tak to już jest jak się ma danego dnia ograniczenia czasowe. Udało mi się od wczoraj zlokalizować po rodzince gar zacierny, więc jestem już na dobrej drodze. Osobom, które wahają się czy przyjść na Szkółkę czy nie, zdecydowanie polecam jednak się pojawić, choć ostrzegam, może się to skończyć nieodpartą chęcią rozpoczęcia warzenia
Comment
-
Comment