Tak po prostu przyjeliśmy i się sprawdziło. Zadziwiającą reguła było że piwa które kiepsko wyglądały słabo też smakowały. Wygrały piwa, które bez apelacyjnie się wybijały.
2009.08.13 - Parpary, III Pomorski Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Saks Wyświetlenie odpowiedziTak po prostu przyjeliśmy i się sprawdziło. Zadziwiającą reguła było że piwa które kiepsko wyglądały słabo też smakowały. Wygrały piwa, które bez apelacyjnie się wybijały.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Saks Wyświetlenie odpowiedziTak po prostu przyjeliśmy i się sprawdziło. Zadziwiającą reguła było że piwa które kiepsko wyglądały słabo też smakowały. Wygrały piwa, które bez apelacyjnie się wybijały.
Rozmawialiśmy kiedyś z Huanghuą, że warto by było ujednolicić zasady polskich konkursów, jak widzę, pomorski jednak koniecznie chce po swojemu - no cóż. Do różnic dołóżmy wystawianie przez uczestników więcej niż jednego piwa w danej kategorii, nie mówiąc o szerokim zakresie tych kategorii
Nie krytykuję, tylko stwierdzam fakty Każdy robi, jak uważa, a jak nie uważa...
Comment
-
-
Pierwszy raz organizowałem konkurs i musiałem obrać jakąś strategie. Szymon niestety w tym roku nie mógł uczestniczyć w konkursie i wskazówek też niestety nie przekazał. Nieuczestniczyłem także wcześniej w żadnym konkursie.
Jestem otwarty na krytyke i dobre rady osób bardziej doświadczonych.
Comment
-
-
Trza było dzwonić i pytać
Pierwsze koty za płoty, uzupełnij dane i będzie git - w końcu nie każdy czyta ten temat ( no i w ogóle browar.biz) zatem na stronie konkursu uwidocznij zasady oraz ekipę jurorską w poszczególnych kategoriach.
Comment
-
Comment