2009.08.13 - Konkurs Etykiet Piw Domowych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Małażonka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WitekCC Wyświetlenie odpowiedzi
    Jeli chodzi o odpowiedź na Twego mejla - masz ją już bardzo dawno.(...)
    Odpowiedź, owszem, mam od dawna, z której dowiedziałam się, że nie otrzymaliśmy żadnego punktu. Na temat zasad oceny nie było w nim ani słowa...
    (...)Dlaczego Wy sami nie głosowaliście za swoimi etykietami? Mielibyście chociaż po tym upragnionym punkcie (...)
    A dlaczego sądzisz, iż tych punktów aż tak bardzo pragnęliśmy, by sami na siebie głosować? I dlaczego w ogóle miałabym głosować na swoje etykiety? Wydaje mi się, że próbujesz mnie obrazić, w każdym razie takie sugestie są dla mnie obraźliwe. Podejrzewam, że tak, jak i dla innych uczestników konkursu. Każdy z nas zagłosował na swoje etykiety faktem ich wysłania. Ocenił swoją pracę na tyle pozytywnie by je wysłać. I naprawdę nie sądzę, by ktokolwiek z nas mnożył punkty poprzez głosowanie na własne etykiety.
    (...)Oczywiście - wracając do zerowych punktów - jak tylko sobie życzysz, mogę nawet na głównej stronie portalu Konfraterni zamieścić inkryminowane etykiety wraz z informacją, że nie znalazły one uznania i w oczach jury i u internautów. Powiedz tylko słowo...(...)
    Zupełnie nie mam nic na przeciw, by informacja o "0" punktów znalazła się na stronie Konfraterni. Uważasz, że to obraźliwe? Bo ja uważam, że uczciwe. Nie dostały ani jednego punktu, trudno, nie musiały, ale przecież w konkursie brały udział, dlaczego w rankingu nie znalazły miejsca?
    (...)Co do sposobu obliczania głosów - procedura jest podana w paragrafie 4 regulaminu. Możesz, choć nie musisz wierzyć komisji, że warunek ten był zachowany.
    Rzeczywiście, regulamin czytałam przed wysłaniem etykiet, przepraszam za to pytanie. Dlaczego jednak sugerujesz, że miałabym nie wierzyć komisji, organizatorowi albo rankingowi? Znowu próbujesz mnie obrazić? Dlaczego? Bo moje pytania są niewygodne, zbyt dociekliwe? Czy czytasz z nich więcej, niż jest napisane? Bo naprawdę nie rozumiem...

Mimo, że nie lubisz moich pytań, po raz kolejny zadam to, na które uparcie nie chcesz odpowiedzieć:
    Czy był podział na kolorystykę, inwencję twórczą, czytelnośc itp., czy też nie: maksymalna przyznawana ilośc punktów to, np. 7 i ogólne wrażenie estetyczne decydowało o ilości przyznanych punktów?
    I wolałabym, byś znowu nie doszukiwał się w tym pytaniu ukrytego drugiego dna, bo go zwyczajnie go nie ma...
    Last edited by Małażonka; 2009-08-15, 17:48.

Comment

• ergie
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.05
      • 1041

Cego się tak Państwo naparzacie? Czy naprawdę sprawa warta jest całej tej pisaniny?
      Last edited by ergie; 2009-08-15, 23:05.
      Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
      ------------------------------------------------------------------
      Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• WitekCC
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2008.08
        • 46

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedzi
        Cego się tak Państwo naparzacie? Czy naprawdę sprawa warta jest całej tej pisaniny?
        Ja tam już niiii....

Comment

• darko
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.06
          • 2078

Czy są gdziś ujawniowe wyniki głosowania internatutów? interesuje mnie, czy jest korelacja pomiędzy ilością otrzymanych głosów a terminem, w jakim dana etykieta została dodana do konkursu?

Comment

• WitekCC
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2008.08
            • 46

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedzi
            Czy są gdziś ujawniowe wyniki głosowania internatutów? interesuje mnie, czy jest korelacja pomiędzy ilością otrzymanych głosów a terminem, w jakim dana etykieta została dodana do konkursu?
            Zapodam, może jeszcze dzisiaj. Korelacja, generalnie, była.

Comment

• WitekCC
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2008.08
              • 46

http://www.konfraternia.org/konkurs_etykiet/index.php <- tutaj podane są już m.in. wyniki głosowania internetowego.

Comment

Przetwarzanie...
              X