VI WWP - spotkanie powarsztatowe!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Nie ma tematu plotkarskiego a do konkretów nie śmiałbym się wtrącać, więc pisze tutaj.
    Właśnie przed chwilą się dowiedziałem dość istotnej informacji dla zamiejscowych, a o której być może i co niektórzy wrocławiacy nie wiedzą...

Otóż jak już być może wiadomo (było o tym rok temu) bezpośredni dojazd z okolic dworca PKP na miejsce warsztatów zapewnia pospieszna linia A. I teraz uwaga - linie pospieszne w weekendy (a także dni robocze po godz. 20) traktowane są jako normalne i tym samym bilet na nie nie kosztuje 2,80 jak by się mogło wydawać, ale 2,40 zł . Informacja ta jet dość szczelnie ukryta, jak zresztą i inne na temat funkcjonowania trans-komu w tym mieście...

A tak przy okazji, to przystanek tej linii (A) znajduje się na ulicy Kościuszki za skrzyżowaniem z Dworcową. Rozkład jest tutaj. Czas przejazdu 14-15 minut, w zależnosci na którym przystanku się wysiądzie.
    Last edited by Pendragon; 2009-04-18, 22:45.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• mark33
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.04
      • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
      A tak przy okazji, to przystanek tej linii (A) znajduje się na ulicy Kościuszki za skrzyżowaniem z Dworcową. Rozkład jest tutaj. Czas przejazdu 14-15 minut, w zależnosci na którym przystanku się wysiądzie.
      Wysiada się zaraz po zobaczeniu Agory w prawym oknie autobusu A

Ale nie o tym chciałem, szukam noclegu dla 1 mła osoby po Warsztatach, przyjadę autem a imprezę też chętnie zaliczył. Za nocleg oferuję 3 piwa po 2 litry może więcej jak pszenica mi się uda (info na PW)

Comment

• fidoangel
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 3489

Fido i Angel czyli sztuk dwie.
        "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
        Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
        Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

A może wybiera się ktoś po (albo i przed) Warsztatach na piwny rekonesans po Czechach?
          Przydałaby mi się kompania towarzyska i pomoc w przecieraniu tamtejszych szlaków.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• mark33
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.04
            • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzi
            Wysiada się zaraz po zobaczeniu Agory w prawym oknie autobusu A

Ale nie o tym chciałem, szukam noclegu dla 1 mła osoby po Warsztatach, przyjadę autem a imprezę też chętnie zaliczył. Za nocleg oferuję 3 piwa po 2 litry może więcej jak pszenica mi się uda (info na PW)
            Dziękuję za oferty noclegowe wybrałem pierwszą , nie liczyłem na taki odzew jesteście wspaniali

Comment

• Maidenowiec
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 2287

Tym razem ja i Adela się powinniśmy też pojawić
              Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• rafal_s
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2006.11
                • 128

Ja i Beata planujemy być.

Comment

Przetwarzanie...
                X