Aż dziw, że jeszcze nikt nic nie napisał. Ale pewnie wszyscy odsypiają balangę w Czeskim Raju. Warsztaty bardzo udane, myślę, że kto chciał mógł się opić piwem domowym do oporu, dla mnie z racji, że byłem wozem, to akurat ten punkt programu odpadł . Za to mogłem na żywo powymieniać się wrażeniami z innymi piwowarami i uścisnąć prawicę tym znanym jedynie z netu.
Myślę, że najbardziej ciekawią wszystkich wyniki konkursu - że nikt z organizatorów ich do tej pory nie wrzucił, to zakrawa na sadyzm . Postaram się je odtworzyć z pamięci, niestety nie zapamiętałem nazwisk, więc będę leciał powszechnie znanymi nickami. Dane są na 99% poprawne, ale jakby coś, to zastrzegam sobie, że nie jestem organizatorem i mogłem coś źle zapamiętać.
Dubbel:
1. artur2
2. Stasiek69
3. Tu mam problem, wiem, że browar nazywa się Vanilia, niestety nicku nie zapamiętałem, nazwiska niestety też Warto zauważyć oraz docenić, że to jedyna kobieta na podium.
Pils:
1. Mapajak
2. kopyr
3. jacer
Nie ukrywam, że jestem ogromnie szczęśliwy, ulec Mapajakowi, to żaden wstyd.
Myślę, że najbardziej ciekawią wszystkich wyniki konkursu - że nikt z organizatorów ich do tej pory nie wrzucił, to zakrawa na sadyzm . Postaram się je odtworzyć z pamięci, niestety nie zapamiętałem nazwisk, więc będę leciał powszechnie znanymi nickami. Dane są na 99% poprawne, ale jakby coś, to zastrzegam sobie, że nie jestem organizatorem i mogłem coś źle zapamiętać.
Dubbel:
1. artur2
2. Stasiek69
3. Tu mam problem, wiem, że browar nazywa się Vanilia, niestety nicku nie zapamiętałem, nazwiska niestety też Warto zauważyć oraz docenić, że to jedyna kobieta na podium.
Pils:
1. Mapajak
2. kopyr
3. jacer
Nie ukrywam, że jestem ogromnie szczęśliwy, ulec Mapajakowi, to żaden wstyd.
Comment