Też jestem za!!
VII Warsztaty Piwowarskie we Wrocławiu - Konkurs Piw Domowych - dyskusja
Collapse
X
-
Regulaminu jeszcze nie ogłaszałam, zatem jeśli będzie pełna zgodność, to jestem skłonna go zreformować. Boję się jednak, że taka opcja może niektórych zniechęcić - nie wypowiedzą się tutaj, tylko po prostu - nie przyślą swoich piw.
Comment
-
-
Myślę a nawet jestem pewien, że niektórzy z tych którzy się wypowiedzieli nie przyślą swoich piw bez zmiany regulaminu."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziRegulaminu jeszcze nie ogłaszałam, zatem jeśli będzie pełna zgodność, to jestem skłonna go zreformować. Boję się jednak, że taka opcja może niektórych zniechęcić - nie wypowiedzą się tutaj, tylko po prostu - nie przyślą swoich piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziMyślę a nawet jestem pewien, że niektórzy z tych którzy się wypowiedzieli nie przyślą swoich piw bez zmiany regulaminu.
Można spróbować - okaże się, ile osób przysłało swoje piwa, jeśli zauważalnie mniej, niż rok temu, to zawsze za rok można znowu zmienić
Comment
-
-
Jawność może podnieść poziom konkursu eliminując dowcipnisiów przysyłających wynalazki niszczące kubki smakowe komisji oraz takich, którzy myślą że mogą startować w konkursie ze swoim pierwszym w życiu piwem.
Owszem, może zmniejszyć ilość startujących."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Jestem za.
Jak mniej przyśle, bedzie mniejsza konkurencja. No i gitOstatnia zmiana dokonana przez jacer; 2009-11-07, 20:29.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Jestem za.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziJawność może podnieść poziom konkursu eliminując dowcipnisiów przysyłających wynalazki niszczące kubki smakowe komisji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzizapewne tradycyjnie coś podeślę i jestem za pełną jawnością
Comment
-
-
Jestem za ujawnieniem danych punktowych i nicku Browar.biz.
Można zamieścić adnotacje w formularzu zgłoszeniowym pod hasłem: Nie ujawniać moich danych.
Zdrowie organizatorów"Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziJawność może podnieść poziom konkursu eliminując dowcipnisiów przysyłających wynalazki niszczące kubki smakowe komisji oraz takich, którzy myślą że mogą startować w konkursie ze swoim pierwszym w życiu piwem.
Owszem, może zmniejszyć ilość startujących.
Po drugie, jeśli chcecie mieć możliwość porównania się z każdym startującym to po co Wam nazwiska? Części osób może przeszkadzać ich ujawnienie, a niejednokrotnie dane osobowe tak różnią się od nicków, że człowiek po przeczytaniu dalej nic nie wie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziJawność może podnieść poziom konkursu eliminując dowcipnisiów przysyłających wynalazki niszczące kubki smakowe komisji oraz takich, którzy myślą że mogą startować w konkursie ze swoim pierwszym w życiu piwem.
Owszem, może zmniejszyć ilość startujących.
Comment
-
Comment