Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genjuro
Wyświetlenie odpowiedzi
VII Warsztaty Piwowarskie we Wrocławiu - Konkurs Piw Domowych - dyskusja
Collapse
X
-
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
-
-
Takie pytanie do weteranów: Jaki wg Was jest optymalny czas leżakowania Witka w butelkach? Czytałem, że można pić go szybko. Zastanawiam się na kiedy musiałbym zaplanować warzenie żeby zdążyć na konkurs no i ile warek próbnych zdążyłbym przed tym czasem popełnić.
Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qbric Wyświetlenie odpowiedziTakie pytanie do weteranów: Jaki wg Was jest optymalny czas leżakowania Witka w butelkach? Czytałem, że można pić go szybko. Zastanawiam się na kiedy musiałbym zaplanować warzenie żeby zdążyć na konkurs no i ile warek próbnych zdążyłbym przed tym czasem popełnić.
Comment
-
-
Ja jestem też za ujawnieniem wyników i nicku, bo po nazwiskach to się i tak nie rozpoznamy, a tak przynajmniej będzie wiadomo jak dostojna konkurencja byłaPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Macas, już to uwzględniłam w regulaminie, przeczytaj, jako współorganizator konkursu
Comment
-
-
I kurde znowu mi się oberwało ostatnio rzadko na forum zaglądam i trochę jestem nie w temacie, ale proszę już nie bić postaram się do końca lutego nadrobić zaległości czytelniczePiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziJa jestem też za ujawnieniem wyników i nicku, bo po nazwiskach to się i tak nie rozpoznamy, a tak przynajmniej będzie wiadomo jak dostojna konkurencja byłaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMacas, już to uwzględniłam w regulaminie, przeczytaj, jako współorganizator konkursu"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA ja jakoś nie mogę tego znaleźć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi[*]Uczestnicy zgadzają się na upublicznienie swego imienia i nazwiska podczas ogłaszania wyników konkursu oraz podania zajętego przez nich miejsca.
Jednocześnie przychylam się do słusznej prośby Macasa o podanie nicków ."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
OK, nie ma sprawy - doszczegółowię regulamin, ale nie dzisiaj, na Szkółkę się zbieram
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOK, nie ma sprawy - doszczegółowię regulamin, ale nie dzisiaj, na Szkółkę się zbieram
Cóż, rozlew będzie jutro. Zjem obiad i sie zbieram.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOK, nie ma sprawy - doszczegółowię regulamin, ale nie dzisiaj, na Szkółkę się zbieram"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment