Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
Ale my nie wracamy tam na noc
A po za tym - co Ty opowiadasz, do Piotrowic jest bliżej, tylko taksówki droższeLast edited by Marusia; 2010-03-26, 16:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAle my nie wracamy tam na noc
A po za tym - co Ty opowiadasz, do Piotrowic jest bliżej, tylko taksówki droższe
Z Piotrowic do Leśnicy ~25km
Z Leśnicy do mnie ~22km
Do centrum Wrocławia mam kilka razy bliżej
Seta - Twoja wolaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWszystko zależy od tego, gdzie będzie sobotnia impreza.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJak to gdzie - przecież będzie trwał Festiwal Dobrego piwa na Zamku do późnych godzin nocnychMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziZ Leśnicy do mnie ~22km
Seta - Twoja wolaWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mausag Wyświetlenie odpowiedziA jak z oprawą medialną? Jakaś gazeta, tv przybędą? I Festiwal to i na promocję zasługuje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMianuję Cię odpowiedzialnego za Grodków
Namówię znajomego, to może coś będzie w NTO też.
Może Marusia - jako organizatorka - jakiś krótki wywiadzik byś dała? Ja tego robić nie będę, tylko kolega - już twój nr. GG ma więc powinien się z tobą skontaktować. Nie jest to nic wielkiego - takie lokalne serwisy, ale może też coś w NTO się pojawi, a to już cała Opolszczyzna jestLast edited by mausag; 2010-03-27, 01:15.
Comment
-
-
Niechaj się człek odzywa. Grodków ma tradycje piwowarskie godne ponownego wskrzeszenia, więc jak najbardziej zachęcam do podtrzymywania tematu na wierzchu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie ma sprawy - wywiady, nagrania, zdjęcia - obiecuję się ładnie ubrać
A wracając do mediów - będą lokalne, a może i ogólnopolskie - w tym roku Zamek się zajmuje tą częścią, zatem należy się spodziewać dużego zamieszania
Wogosz, z tym namiotem to się zapytam, ale wątpię raczej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziredakcje Uwaga!, Sprawa dla reportera, Pod napięciem będą na pewno
tyle dobrego materiału nie moze sie zmarnować :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCzyżbyś szykował jakiś program specjalny?
Comment
-
Comment