Chorera, ni mam casu Jutro
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziChorera, ni mam casu Jutro
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi- w ciągu piwnym stoiska z wyrobami regionalnymi: chleby, sery, wędliny - wszystko eko i regio
Bavaria??!! Koncernowe słabe piwo? A fuj
Z Fundacją Doliny Baryczy się kontaktowałaś?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziBavaria??!! Koncernowe słabe piwo?
Comment
-
-
Tak, plakaty na słupach i w tramwajach, ulotki. Plakaty dziś idą do druku.
Comment
-
-
Festiwal Piwa przedstawia się nader interesująco, więc nie pozostaje mi nic innego jak zgłosić swoje przybycie do Wrocławia w majowe sobotnie popołudnie.Last edited by abernacka; 2010-04-16, 11:54.
Comment
-
-
Cierpliwie czekałem i się doczekałem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziFestiwal Piwa przedstawia się nader interesująco, więc nie pozostaje mi nic innego jak zgłosić swoje przybycie do Wrocławia w majowe sobotnie popołudnie.
Póki co chmura z Islandii paraliżuje ruch lotniczy. Trzymam kciuki by coś się w końcu zmieniło."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pociągiem, pociągiemMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Mam pytanie do organizatorów: czy wzorem czeskich piwnych imprez plenerowych, zamierzacie wprowadzać coś na kształt waluty (dukaty itp.), które będą wymienialne na produkty festiwalowe? Np. 1 dukat = 1 piwo, 2 dukaty = gulasz z knedlami
Przy okazji chciałem pogratulować zestawu browarów - zapowiada się wspaniały weekend - majówka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Przy okazji chciałem pogratulować zestawu browarów - zapowiada się wspaniały weekend - majówka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziChciałbym się mylić ale raczej to będą polscy przedstawiciele/lokale oferujące piwa z kilku browarów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziChciałbym się mylić ale raczej to będą polscy przedstawiciele/lokale oferujące piwa z kilku browarów.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA myślałeś, że przywiozą z każdego browaru piwowara i dyrektora?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziCzy będzie dyrektor, czy nie, zestaw browarów jest wyśmienity - na skalę ogólnopolską, jak nie europejską
Comment
-
Comment