Trochę fotek można już obejrzeć na www.kuchniawroclawia.pl
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziImpreza pyszna, towarzystwo wyborne! Cieszę się, że mogę tu być.
Wielki szacun dla organizatorów!
Comment
-
-
A czy komuś się nie podobało?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Festiwal piwa to byłą naprawdę udana impreza.
Dzięki dla Maruśki za pomysł i organizację
Przerosła mnie ilość ludzi. Nie spodziewałem się, że wypiję tyle nowego piwa z beczki.
Towarzysko naprawdę ekstra. Na każdym kroku spotykałem kogoś znajomego z browarbizu, z pracy, z klatki
Podziękówki dla Abernackich, Sety, Darka, VanPuRZa za ciągły śmiech oraz dla wszystkich spotkanych znajomych.
Szczególne podziękowania dla żony za wyrozumiałość
Zespołom za granie w niedzielę. Jeszcze ze dwa, trzy kawałki i młyn rozkręciłby się na dobre.
Na przyszły rok się piszęMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
Dzięki dla Maruśki za pomysł i organizację
- Browar.biz
- Centrum Piwowarstwa
- C.K. Zamek
- Wrocławscy Piwowarzy, a w szczególności Antoś, Macas i Marcin_Wc
Dzięki Zamkowi impreza wyszła po za swoje - niemożliwe już do rozwinięcia w poprzednim miejscu i przy dotychczasowym sposobie organizacji - ramy i może rozwijać skrzydła dalej
No i jeszcze sponsorzy:
- Amber (szklanki)
- Centrum Piwowarstwa (nagrody na loterii, gadżety dla piwowarów domowych)
- Ciechan (breloki z otwieraczem i scyzorykiem)
- Minibrowary.pl (śrutownik Porkert - loteria)
- WZK Victoria (koszulki)
- Soufflet (koszulki)
- UM Wrocław (szklanki)
oraz sponsorzy nagród dla zwycięzców KPD - Browamator (kupony na zakupy), Browarzyciel (skala kolorów EBC) Minibrowary.pl (karnet do łaźni piwnej) , Piwodziej (kupony na zakupy)
oraz patronat medialny Agro-Biznesu, Browar.biz, Centrum Piwowarstwa, Browamator, kuchniawroclawia.pl, piweczko.org.....
Oj, dużo tego - jutro zrobię rachunek sumienia, czy aby znowu o kimś nie zapomniałam, za co z góry przepraszam
Comment
-
-
Ogromne podziękowania za Warsztaty oraz Festiwal organizatorom, sponsorom i wszystkim piwowarom
Podziękowania również za oprawę muzyczną kapeli, która grała w sobotę oraz Jarastemu i Spółce za niedzielny wieczór ( no ale za rok panowie to ja myślę, że na czterech kawałkach nie skończycie!).
Gratulacje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA czy komuś się nie podobało?
Fajnie, ze byliście, szkoda, że nie miałam czasu by się ze wszystkimi napić i pogadać - nad czym ubolewam do dziś. uroczyście ogłaszam też, że przygotowania do VIII Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich i II Festiwalu Dobrego Piwa, które odbędą się 7-8 maja 2011 właśnie rozpoczęto.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A mi tez sie podobalo i nie podobalo.
Dzieki wielkie za porzadna impreze.
A nie podobalo mi sie niedzielnoporanne budzenie po powrocie do domu na automatycznym pilocie.
A bardzo mi sie podobal pierwszy zimny kufel w niedziele po dlugiej podrozy tramwajem.
Dziekuje tez wszystkim za wyrozumialosc co do mojej osoby
Dobrze ze impreza jest raz w rokuHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJeszcze ze dwa, trzy kawałki i młyn rozkręciłby się na dobre.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Gdzie była ta ekipa podczas naszego występu ? Do nadrobienia następnym razem
Ciekawe co się będzie działo za rok dwa jak ma być 2 - 3 razy lepiej
Gratulacje dla organizatorów.
Comment
-
-
trochę zdjęć: http://wroclaw24.net/zdjecie.php?id=60651Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzii tu zdjątka http://agro.e-bmp.pl/index.php?ga=185Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziWidzę jakiś ciekawy samochód na tych fotach - Anteks +10 do lansuMniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment