Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry
Wyświetlenie odpowiedzi
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
-
-
Co prawda ostatnio byłem tam jeszcze w zeszłym wieku...
Hmmm. Mógłbym to nawet na dekady policzyć...
Cholera...
Anyway!
Piwnice odwiedziłem kilkukrotnie podczas dyskotek gotyckich, jakkolwiek to brzmi
Nadaje się imho znakomicie: wentylacja była dobra, wysokość pomieszczeń wystarczająca, żeby poskakać, ilość pomieszczeń odpowiednia, żeby pomieścić ponad 100 osób. Jak wspomniała Marusia - jest sala z podestem również, z tym, że wszyscy na raz do jednej sali nie wejdą, a kilka momentów na warsztatach zwykle jest "do wszystkich". Trzeba by zatem jakoś to rozwiązać.
Jeśli chodzi o dojazd, to wiązały się z nim niezapomniane przeżycia: nigdy w życiu nie jechałem tramwajem z taką prędkością, że nie byłem w stanie w nim ustać przez wstrząsy. A do tego mknął przez pola No ale skoro autobusy miejskie mogą szutrami zasuwać, to tramwaje pewnie teżbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziW Leśnicy jest stacyjka PKP (linia z Wrocka na Legnicę i Węgliniec).Daleko jest od niej do pałacyku/zameczku? PZDR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo no no! Załóż nowy temat, a ten śmietnik to zostaw na Warsztaty
Tematu nie będę zakładał bo taka dyskusja nie ma sensu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziSuper miejscówka - zarówno dzięki pałacykowi jak i przez to że w okolicy mieszka dużo ludzi którzy z chęcią zaglądną na warsztaty. Co weekend przyjeżdża tam dużo osób aby pospacerować po parku a jak przy okazji zobaczą jak się robi piwo to na pewno będą zadowoleni . Sądzę więc, że publika dopisze w większym wymiarze niż dotychczas
Obawiam się za to miejscowej żulerni spragnionej darmowego piwa jeśli Zamek zrobi plakaty zapraszające na imprezę i oplakatuje całą okolicę.
Chociaż na Jarmarku było spokojnie mimo tych kilku "stałych klientów" degustacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzijest sala z podestem również, z tym, że wszyscy na raz do jednej sali nie wejdą, a kilka momentów na warsztatach zwykle jest "do wszystkich". Trzeba by zatem jakoś to rozwiązać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziWarsztaty w takich lochach powinny trwać minimum dwa dni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziNo no ładna chata, jestem za. Warsztaty mogą tam trwać tydzień albo i dłużejPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziWarsztaty w takich lochach powinny trwać minimum dwa dni.
Może dwa dni się uda, a w przyszłości to nie wiadomo jak będzie, bo może nie będę należeć do Stowarzyszenia, a bez tego może mi się przecież nie udać nic zrobić
Comment
-
-
Bez stowarzyszenia się da, ale bez Żywca? Jak zrobisz plakaty?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziBez stowarzyszenia się da, ale bez Żywca? Jak zrobisz plakaty?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi...aby Seta nie jęczałWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment