Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria
Wyświetlenie odpowiedzi
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA te browary to po co? Będą się od nas uczyc piwo warzyć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNie, będą zapewniać piwo, żeby Ci nie wypili piwa, co sobie wymienisz z weną na ten przykład.
Czyli formuła warsztatów się rozmywaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
A tam się rozmywa - najpierw będą warsztaty, jak zwykle, a następnie chlanie jak zwykle. Właściwie to będzie jak zwykle - nudaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
Mitch & Mitch, Brulion Mitch się ucieszyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
Czyli formuła warsztatów się rozmywa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziMitch & Mitch, Brulion Mitch się ucieszy
Jestem za
Zostańmy wszyscy browarmiczami!!!brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to pytaj ich o wycenę
Comment
-
-
Wiadomość o noclegach jest ważna, ale lepiej zapodaj listę browarów na Festiwalu
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Informacja o browarach będzie, jak przyjdzie pora - nie martw się, z pragnienia nie padnieszLast edited by Marusia; 2010-02-19, 13:21.
Comment
-
-
No to zapytam się jeszcze raz w miejscu odpowiednim.
Jakie browary chcą się pojawić na Festiwalu?
Albo zapytam inaczej, jeśli nazwy jeszcze paść nie mogą - czy będą też czeskie?
Pytanie jest dla mnie istotne, gdyż po Wrocławiu chcę wyskoczyć za południową granicę.
No ale może po Festiwalu już mi się wcale nie będzie chciało? Albo będę musiał nagle zmieniać plany (kierunek), gdyż piwa jakiegoś browaru (-ów) będę miał już przesyt.
Lepiej szybciej zaplanować taki wyjazd...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Tak, będą też browary czeskie. Jak już będzie wszystko dopięte, to napiszę o szczegółach, póki co za wcześnie na to.
Comment
-
Comment