Tak, może jeszcze odwyk później dało by się tam załatwić
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziNo no ładna chata, jestem za. Warsztaty mogą tam trwać tydzień albo i dłużejMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qbric Wyświetlenie odpowiedziKomunikacja na Leśnicę dobra, ale czas dojazdu już nie taki świetny. Osoby korzystające z MPK powinny na czas podróży zabrać ze sobą ze 2 piwka lekko
Chcesz się napić to pij w domu albo w lokalu ale nie w tramwaju lub autobusie bo mogą tam być osoby, którym to przeszkadza o przepisach Prawa nie wspominając.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie musisz 2 razy pisać Ty wiesz najlepiej - mieszkasz tam, dzięki za podanie dojazdów.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZ hotelami to później - zobaczymy, czy zrobimy imprezę powarsztatową na miejscu, czy w Czeskim Raju - wtedy noclegi niekoniecznie koło Zamku mogą być, zwłaszcza, jakby impreza jednak wyszła jednodniowa.
Co do jedzenia to jest Bar Domowy, Pizzeria Lissa i Pub Lissa (posiłki robione na miejscu, można zobaczyć przez szybę). Można dostosować menu do zasobności portfela.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziA słyszałeś o tym, że obowiązuje zakaz spożywania alkoholu w środkach komunikacji miejskiej?
Mareks chłopie wyluzuj. To był taki mały żarcik. Czy nie widzisz, że osobom tutaj na samą myśl o kolejnych warsztatach poprawia się humor i przy okazji dyskusji trochę żartują? Post Naczelnika którego nie zrozumiałeś tak samo jak mój kończył się puszczonym oczkiem...
Pozdrawiam i TwojeGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qbric Wyświetlenie odpowiedziA wyobraź sobie, że słyszałem i mało tego: stosuję się do tego. :P
Mareks chłopie wyluzuj. To był taki mały żarcik. Czy nie widzisz, że osobom tutaj na samą myśl o kolejnych warsztatach poprawia się humor i przy okazji dyskusji trochę żartują? Post Naczelnika którego nie zrozumiałeś tak samo jak mój kończył się puszczonym oczkiem...
Pozdrawiam i Twoje
Niestety powstała nowa świecka tradycja i ludzie już w ogóle nie krępują się piciem w tramwajach lub autobusach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziCieszę się.
Niestety powstała nowa świecka tradycja i ludzie już w ogóle nie krępują się piciem w tramwajach lub autobusach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziBędziesz się umiał zachować?Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziPostaram się choć to będzie trudne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziPostaram się choć to będzie trudne
Comment
-
-
Tego jeszcze nie obadałam, ale oczywiście mam to na względzie.
Comment
-
-
Super miejscówka - zarówno dzięki pałacykowi jak i przez to że w okolicy mieszka dużo ludzi którzy z chęcią zaglądną na warsztaty. Co weekend przyjeżdża tam dużo osób aby pospacerować po parku a jak przy okazji zobaczą jak się robi piwo to na pewno będą zadowoleni . Sądzę więc, że publika dopisze w większym wymiarze niż dotychczas
Comment
-
Comment